Bli kund i Ängelholms Näringsliv

Tillsammans utvecklar vi Ängelholm

Ditt engagemang i Ängelholms Näringsliv bidrar till att göra Ängelholm bättre. Genom att samarbeta och hjälpas åt kommer vi längre och når högre, vilket bidrar till en mer attraktiv kommun att bo och verka i. Det är vi tillsammans som formar och utvecklar framtidens Ängelholm.

Som kund hos oss får du bland annat:

Tillsammans med oss får du direkt ta del av våra nätverk. Speciellt byggda för värdefullt informations-, inspirations- och erfarenhetsutbyte. Du är en viktig kugge i vårt dynamiska näringsliv – tillsammans skapar vi tillväxt, gästnätter och gör Ängelholm till en attraktiv handelsplats. 

Ängelholms Näringsliv arrangerar flera olika slags företagsaktiviteter där du har möjlighet att lyssna på spännande föreläsare och träffa andra företagare. Ju fler träffar du deltar i desto större kontaktnät får du. Hos oss får du bland annat inbjudan till våra inspirationsträffar med föredrag, olika evenemang och fester, värdefulla förmåner, kurser, information om kommunens och andras offentliga upphandlingar med mera. Välkommen att bli en del av Ängelholms Näringsliv!

Allt detta får du ta del av när du blir kund

Så vad väntar du på? Följ länken nedan och fyll i dina uppgifter så är du snart med och skapar ett bättre Ängelholm!