Magasinet ÄHLM

Det är något särskilt med att hålla ett riktigt magasin i handen. Känslan som uppstår av att bläddra lite snabbt fram och tillbaka bland sidorna för att sedan ge sig i kast med innehållet i egen takt och ordning ger en extra dimension som är svår att uppnå i våra sociala medier-flöden.

Just den där extra dimensionen vill vi som står bakom Magsinet ÄHLM fånga. I en tid av sekundsnabba globala flöden känns det angeläget att kunna föra fram, visa upp och berätta om människorna i vår vardag. Om deras drömmar, ambitioner och visioner. I ÄHLM kommer vi att fokusera på lokala personer och företag men också lyfta blicken ut över Bjäre- och Kullabygden mot resten av världen med fokus på entreprenörskap och företagande. Vi kommer att undersöka ny teknik på jobbet, provköra bilar, testa weekendresmål och mycket mera. Vi kommer helt enkelt att skriva om sådant som intresserar och berör oss här i Ängelholm.  Välkommen med på en resa från en lokal mångfald av drömmar och entreprenörskap till världen bortom vårt eget lilla paradis.

ÄHLM distribueras till ca 3 000 företag med postadress Ängelholm och placeras på strategiska platser runt om i kommunen. Vill du ha fler exemplar till ditt företag finns det att hämtas hos oss på Ängelholms Turistcenter.

Annonsera i ÄHLM och nå tusentals lokala företag, invånare och besökare

ÄHLM är ett väletablerat och uppskattat magasin som varje nummer når tusentals ängelholmare. Ta chansen att synas med ditt företag i en framgångsrik produkt!

För annonsering vänligen kontakta Mark Magnusson på mark@spenner.se eller 0761-84 24 00