Marknadsför dig med oss

ÄNGELHOLMS BESÖKSKARTA OCH PARKERINGSKARTAÄngelholmskartan är en inspirerande och innehållsrik vägvisare. Förutom kartor och gaturegister innehåller den tips om vad man som besökare kan se och göra i regionen.

Parkeringskartan är mycket användbar när besökaren önskar snabb och enkel vägledning.

Kartorna med alla annonser, kommer även att publiceras som utskriftsanpassade pdf-filer på engelholm.com.

Vill du synas här med din verksamhet?

Kontakta Lisbeth Holmåker för mer information.

lisbeth.holmaker@engelholm.com
0431-47 24 03

SOMMARMAGASINET

I år satsar vi på att utöver våra kartor göra ett sommarmagasin som är fyllt med härliga reportage från Ängelholm.

Ett inspirerande magasin om 64 sidor med allt från se & göra till kulinariska upplevelser och tips för boende och besökare.  I magasinet kommer vi läsa om sommarens måsten,  intressanta platser och personer i Ängelholm, allt för att skapa trafik till våra smultronställen! Magasinet distribueras på strategiskt utvalda platser i perioden maj – september. Tryckt upplaga 10 000 ex

 

 

 

 

 

 

MAGASINET ÄHLM

Det är något särskilt med att hålla ett hederligt magasin i handen. Känslan som uppstår av att bläddra lite snabbt fram och tillbaka bland sidorna för att sedan ge sig i kast med innehållet i egen takt och ordning ger en extra dimension som är svår att skapa i våra Facebook, Twitter och Snapchatflöden.

Just den där extra dimensionen vill vi som står bakom Magsinet ÄHLM fånga. I en tid av sekundsnabba globala flöden känns det angeläget att kunna föra fram, visa upp och berätta om människorna i vår vardag. Om deras drömmar, ambitioner och visioner. I Magasinet ÄHLM kommer vi att fokusera på lokala personer och företag men också lyfta blicken ut över Bjäre- och Kullabygden mot resten av världen med fokus på entreprenörskap och företagande. Vi kommer att undersöka ny teknik på jobbet, provköra bilar, testa weekendresmål och mycket mera. Vi kommer helt enkelt att skriva om sådant som intresserar och berör oss här i Ängelholm.  Välkommen med på en resa från en lokal mångfald av drömmar och entreprenörskap till världen bortom vårt eget lilla paradis.

ÄHLM distribueras från och med våren 2016 till ca 2500 företag med postadress Ängelholm och på strategiska platser runt om i kommunen. Vill du ha fler exemplar till ditt företag finns det att hämtas hos oss på Ängelholms Turistcenter.

Läs mer

Här kan du annonsera för att nå företag, invånare och besökare i Ängelholm. Vill du annonsera i ÄHLM? Kontakta Mark Magnusson på mark@spenner.se eller 0761-84 24 00