Marknadsför dig med oss

ÄNGELHOLMS BESÖKSKARTA OCH PARKERINGSKARTA

Ängelholmskartan är en inspirerande och innehållsrik vägvisare. Förutom kartor och gaturegister innehåller den tips om vad man som besökare kan se och göra i regionen.

Parkeringskartan är i sin tur mycket användbar när besökaren önskar snabb och enkel vägledning.

Kartorna med alla annonser kommer även att publiceras som utskriftsanpassade pdf-filer på engelholm.com

Vill du synas här med din verksamhet? Kontakta Lisbeth Holmåker för mer information. Du når henne på lisbeth.holmaker@engelholm.com eller 0431-47 24 03.

TVÅ HALVÖAR

2020 gick vi fullt ut med i samarbetet Två Halvöar tillsammans med Båstad och Höganäs. Tillsammans har vi bland annat tagit fram ett magasin, med fokus på det som går att uppleva, varvat med inspiration och annonser från näringslivet.

Här har du möjlighet att marknadsföra dig i ett inspirerande magasin om 68 sidor. Magasinet är mycket uppskattat bland läsare, näringsliv och annonsörer och därför en bra plats att synas på! Det börjar distribueras på strategiskt utvalda platser i maj. Tryckt upplaga ca 20 000 ex.

Utöver magasinet arbetar vi under hela året löpande med att lyfta varumärket och destinationen på Instagram, Facebook och på webbplatsen tvahalvoar.se

Läs Två Halvöar på skärmen >

Här kan du annonsera för att nå företag, invånare och besökare i Ängelholm, Höganäs och Båstad. Vill du annonsera i Två Halvöar? Kontakta Mark Magnusson på mark@spenner.se eller 0761-84 24 00

MAGASINET ÄHLM

Det är något särskilt med att hålla ett hederligt magasin i handen. Känslan som uppstår av att bläddra lite snabbt fram och tillbaka bland sidorna för att sedan ge sig i kast med innehållet i egen takt och ordning ger en extra dimension som är svår att skapa i våra Facebook, Twitter och Snapchatflöden.

Just den där extra dimensionen vill vi som står bakom Magasinet ÄHLM fånga. I en tid av sekundsnabba globala flöden känns det angeläget att kunna föra fram, visa upp och berätta om människorna i vår vardag. Om deras drömmar, ambitioner och visioner. I Magasinet ÄHLM kommer vi att fokusera på lokala personer och företag men också lyfta blicken ut över Bjäre- och Kullabygden mot resten av världen med fokus på entreprenörskap och företagande. Vi kommer att undersöka ny teknik på jobbet, provköra bilar, testa weekendresmål och mycket mera. Vi kommer helt enkelt att skriva om sådant som intresserar och berör oss här i Ängelholm.  Välkommen med på en resa från en lokal mångfald av drömmar och entreprenörskap till världen bortom vårt eget lilla paradis.

ÄHLM distribueras från och med våren 2016 till ca 2500 företag med postadress Ängelholm och på strategiska platser runt om i kommunen. Vill du ha fler exemplar till ditt företag finns det att hämtas hos oss på Ängelholms Turistcenter.

Läs ÄHLM på skärmen >

Här kan du annonsera för att nå företag, invånare och besökare i Ängelholm. Vill du annonsera i ÄHLM? Kontakta Mark Magnusson på mark@spenner.se eller 0761-84 24 00