Ta emot Ängelholms presentkort

Ängelholms digitala presentkort!

I november 2016 ersatte vi våra gamla Ängelholms presentkort i papper med ett modernt elektroniskt presentkort som innebar en rad förbättringar både för er som företag och era kunder.

Presentkortet är ett vanligt betalkort som kan användas hos anslutna företag i Ängelholms kommun. Era kunder får ett enkelt och smidigt presentkort att handla varor och tjänster med samtidigt som vi säkerställer en betydande omsättning till företag i Ängelholms kommun.

Fördelar för dig som tar emot Ängelholms presentkort

  • Ökad omsättning – Ängelholms presentkort tas emot i hela kommunen, vi tredubblade omsättningen av sålda presentkort redan första året till ca 1,2 miljoner kronor!
  • Enkel administration – Ängelholms presentkort är ett betalkort med magnetremsa som kunden drar i er kortmaskin och genomför ett signaturköp. Ni slipper kontroll, avräkning, makulering och fakturering!
  • Snabbt betalt – Ni har köpet på ert konto lika snabbt som vanliga köp med betalkort!
  • Säkert – VISA/MasterCards nätverk och säkerhetsstandard garanterar systemets säkerhet!

Ta emot Ängelholms Nya digitala presentkort du med!

För att kunna ta emot Ängelholms Presentkort behöver du teckna ett anslutningsavtal med Ängelholms Näringsliv AB. Vi behöver få in ditt avtal för att kunna garantera att ert försäljningsställe är med
Hör av dig till oss så ordnar vi med avtalet eller ladda ner det här