b2b- torget

Erbjudande på b2b-torget


Vill du också göra en bra affär?
Passa på att utnyttja de tjänster och förmåner som nedanstående kunder erbjuder er som är med i Ängelholms Näringslivs nätverk.
Här har ni helt enkelt möjligheten att skapa nya affärsmöjligheter sinsemellan er.


Elvilito – house of fashion
Under december månad har Elvilito en kampanj på presentkort till alla företag som köper julklapp till sin personal där ni köper ett presentkort som gäller i butiken på 500:- ink moms för 400:- ink moms.
Elvilito fakturerar även om ni önskar.
Uppge: Kund i Ängelholms Näringsliv vid köp
Kontakt:
Tobbe Lassnack
E-post:
info@elvilito.com
Tel:
0708-130143
Webb:
http://elvilito.com


Julklappstips: Presentkort till Postrånevandringen 5 maj 2019
För 38e gången arrangerar Föreningen Framtidsbygd Hjärnarp Postråndevandring över Hallandsåsen den 5 maj 2019. Start och mål är i Margretetorp. Bussarna kör i skyttetrafik till Östra Karup där själva vandringen börjar. Det är 8-900 personer som brukar gå denna vackra vandring över åsen, även långväga ifrån. Ta med kollegor, familj, släkt och vänner från när och fjärran. Det är bedövande vackert på Hallandsåsen så här års!
Som kund i Ängelholms Näringsliv erbjudander vi er 10% rabatt på presentkort till Postrånevandringen 2019. Ordinarie pris är 100 kr/person
Kontakt: Henrik Rixtorp eller Anette Bengtsson
Tel: 070-374 22 58
E-post: henrik@hjarnarp.se
Webb: www.hjarnarp.se


BDO, en rådgivnings- och revisionsbyrå med det där som kan vara lite svårt att ta på.
Ser man till de tjänster vi erbjuder är BDO ungefär som vilken annan av de större rådgivnings- och revisionsbyråerna som helst. Vi kan fungera som heltäckande affärspartner åt allt ifrån enskilda firmor till börsbolag och internationella koncerner. Vi kan hjälpa dig lokalt på vårt kontor här i Ängelholm, något av våra andra drygt tjugotalet kontor runt om i Sverige, eller globalt via BDO:s världsomspännande nätverk. Ungefär det man kan förvänta sig av en seriös spelare alltså.
Det som utmärker oss är istället det där som kan vara lite svårt att ta på – men som upplevs. Och som år efter år resulterar i att vi har de nöjdaste kunderna i branschen. I vår vision kallar vi det för “enastående service”, men våra kunder beskriver det i lite mer begripliga termer. De använder ord som engagerade, intresserade och innovativa. Vi får även höra att vi är proaktiva, trevliga och ofta överträffar förväntningarna. Vad det rent konkret skulle innebära för dig och ditt företag är svårt att säga eftersom varje kundrelation är unik. Du får helt enkelt testa oss! Som kund i Ängelholms Näringsliv erbjuder vi dig en timmes gratis rådgivning, gäller ej befintliga kunder.
Kontakt: Gabrielle Scott
Tel: 010 – 171 57 26
E-post: Gabrielle.scott@bdo.se
Webb: www.bdo.se


Naturliga Fötter- Rörelse är frihet
Hur går du egentligen och vad har det för påverkan på din kropp?
Idag läggs det stort fokus på att vi måste träna och röra oss väldigt mycket för att uppnå god hälsa. Men genom att fokusera på din grundrörelse, gången, skapar vi tillsammans förutsättningar för att boosta vår hälsa och läka våra kroppar. Detta utan att behöva spendera mycket tid eftersom rörelsen redan finns överallt i vår vardag.
Jag arbetar som rörelsecoach och vägleder dig till en större förståelse kring hur viktigt det är att vi går på ett skonsamt och avslappnat sätt.
De flesta jag möter idag har en gångstil med negativ påverkan på din kropp. Tänk då också på att vi tar upp emot 10 000 steg varje dag, vissa långt mer. Har du råd att inte ta reda på om detta gäller dig?
Jag erbjuder att komma ut till ert företag och hålla en walkshop för er och er personal där vi upptäcker hur ert sätt att gå påverkar kroppen och vad vi kan göra åt det. Genom diskussion och övningar skapar vi en större medvetenhet och bygger på med verktyg för att du ska kunna röra dig lätt och avslappnat så att kroppen får tid till återhämtning. Rörelsecoachning är enkelt och alla kan delta så länge man kan promenera. Walkshopen är även avdragsgill som friskvård.
Som kund i Ängelholms Näringsliv erbjuds ni att boka en 2h walkshop för upp till 12 personer för 5000 kr (15% rabatt).
Kontakt: Tobias Josefsson
Tel: 073 – 81 03 658
E-post: info@naturligafotter.se
Webb: www.naturligafotter.se


Konferenserbjudande på Valhall Park Hotell
Boka en energigivande konferens i härlig parkmiljö. Omtanke om varje grupp, moderna fullt utrustade lokaler och god mat gör det enkelt att trivas. Köket är inspirerat av en smak av Skåne och maten lagas från grunden med stort engagemang för kvalitet, närproducerade råvaror och hållbarhet. Här finns Ängelholms största utbud av konferenslokaler med kapacitet från 8-130 personer.
Som kund i Ängelholms Näringsliv erbjuder vi er 10% rabatt på konferenspriset.
Kontakt:
Helena Mareniusson
Tel: 
0431 – 255 20
E-post: info@valhallparkhotell.se
Webb: www.valhallparkhotell.se/konferens/


Hus57s julshow 29 november
Kom och ta del av nordvästra Skånes mest lokala julshow. Producerad och regisserad lokalt, med både lokala och nationella stjärnor i ensemblen. Varje show avslutas med Disco57 i Källaren.
Följande ingår:
Flashing Angels Made by HUS 57, vår egenproducerade julshow med julbord, show, dryck och nattklubb.
Pris per person: 1175 sek ex moms. Alla kunder i Ängelholms Näringsliv erbjuds 20% på biljettpriset.
Vi kan vid bokningstillfället även erbjuda övernattning till ett förmånligt
pris.
Boka genom att maila. Välkomna
Kontakt: Niklas Helsingius
Tel: 0431-57 57 00
E-post: niklas.helsingius@hus57.se
Webb: www.hus57.se/paket


Hemma hos Blom
Vi finns i charmiga lokaler i hemtrevlig miljö centralt i Ängelholm, närmare bestämt Vattengatan 11 (vid Rönne Brygga).
Vi erbjuder ett stort urval av maträtter samt fikabröd och det mesta är hemlagat. Fika för alla är vår röda tråd vilket betyder att vi även har fokus på alla typer av specialkost.
Vi har många års erfarenhet från catering, smörgåstårtor, spännande landgångar och bufféer med olika tema och kunderna kan även vara med och bestämma innehållet. Inför julen och andra högtidsdagar erbjuder vi jultallrikar och julbufféer.
Vi ordnar även transporter om så önskas.
Är du kund i Ängelholms Näringsliv erbjuder vi er 10% rabatt på samtliga catering uppdrag.
Att våra gäster trivs hos oss har stor betydelse.
Kontakt: Eva Blom Huisman
Tel: 0431-143 30 eller 0705-20 27 13
E-post: evablom@telia.com
Webb:  www.hemmahosblom.se


Erbjudande till kunder i Ängelholms Näringsliv från Säker Kompetens
Säker Kompetens är ett Ängelholmsföretag som utbildar inom säkerhet och trygghet över hela landet. Eftersom vi gärna också arbetar lokalt så erbjuder vi er som är kunder i Ängelholms Näringsliv 20 % rabatt vid bokning av vår utbildning ”Service & Säkerhetstänk”.
Utbildningen passar de flesta verksamheter och inriktar sig på att göra medarbetarna medvetna om de risker och situationer som kan
uppstå i arbetet, samt förbereda dem på hur de kan tänka kring och hantera dessa besvärliga situationer.
SERVICE & SÄKERHETSTÄNK – förebygg hot och våld
Utbildningen innehåller nedan moment, och ges under en heldag eller som en något komprimerad halvdagsutbildning.
• Förebyggande åtgärder
• Människan och kroppsspråket
• Bemötande/kommunikation
• Verbal konflikthantering
• Mental förberedelse
• Utmaningar i era lokaler
• Akuta händelser
• Service och säkerhetstänkande
• Tillsammans för en trygg och säker arbetsplats
Kontakta oss för mer information och bokning!
Kontakt: Helena Ring
Tel: 0733-661 561
E-post: helena@sakerkompetens.se
Webb:  www.sakerkompetens.se


Vattnets Hus
•  Vill du komma i form tillsammans med oss på Vattnets Hus? Teckna dig för ett årskort (bindningstid 12 månader) och få en PT timma på köpet. (Värde 695 kr)
•  Förlägg er heldagskonferens i våra fina lokaler. Vi bjuder på eftermiddagsfika för 10 personer (värde 500 kr).
Gäller för kunder i Ängelholms Näringsliv.
Kontakt: Roni Donander
Tel: 0721-689756
E-post: roni.donander@kunskapsporten.nu
Webb:  www.kunskapsporten.nu


Brothers
Erbjudande till företag som är kunder i Ängelholms Näringsliv:
Bjud med din personal och kom till oss på Brothers i Ängelholm på en shoppingkväll. Vi erbjuder er 15% rabatt under kvällen och bjuder på tilltugg och förfriskningar.
Vi hjälper er givetvis att hitta lösningar för just er, oavsett om det är kläder för privatbruk eller om det är kläder till en företagsmässa. Minimum 5 personer. Bokas under torsdagskvällar efter förfrågan och kan eventuellt samköras med någon tjej/dam butik.
Kontakt: Tony Bornander
Tel:
073-7083667
E-post:
tony.bornander@brothers.rnb.se
Webb: www.brothers.se


Riverside Hotel
Som kund i Ängelholms Näringsliv erhåller du 10% rabatt på ordinarie priser. Uppge att du är kund i Ängelholms Näringsliv för att erhålla rabatten
Kontakt: Mattias Frisk/Pia Hansson
Tel: 0431-411002
E-post: mattias.frisk@riversidehotel.se 
Webb: www.riversidehotel.se


Colligent  – Tillgängliga, Effektiva och Digitala
Som kunder i Ängelholms Näringsliv har ni möjlighet att åberopa det avtal som finns mellan Colligent och Ängelholms Näringsliv.

80% av företagens kreditförluster kommer från kunder som de haft en långvarig kundrelation med!
För att säkra upp både nya kunders betalningsförmåga samt att få era befintliga kunder att prioritera just er faktura krävs det att man ser över sina rutiner. Colligent ligger i framkant när det gäller hantering av kundernas kundfordringar. Vi frigör er tid, och ni kan ägna er åt andra arbetsuppgifter och ändå samtidigt bibehålla goda kundrelationer.
· Colligent hanterar alla typer av förfallna kundfordringar men har också ett särskilt fokus på mer komplexa ärenden.
· Kvalificerade Rådgivare, specialister som anpassar processerna efter Er kravpolicy. De har en god förhandlingsvana, obeståndshantering, juridiska och affärsmässiga analyser.
· Vi har en egen rikstäckande Delgivningskår som arbetar intensivt och effektivt under en provisionsbaserad ersättningsmodell som främjar snabb delgivning.
För att minimera kundförlusterna och kredittiderna krävs en Inkassoaktör som har kunskap.
Vi kan lagstiftningen, utmaningarna och alla möjligheter till att säkra upp kassaflödet för Ert företag.
Avtalet som vi har förhandlat fram är väldigt förmånligt för er som är kunder i Ängelholms Näringsliv.
Vi skulle gärna vilja träffa er för ett förutsättningslöst möte där vi presenterar Colligent och våra inkassotjänster.
Välkommen som framtida kund till Colligent, en del av Collector Bank!
Kontakt: Daniel Gustafsson
Tel: 0737-12 94 78
E-post: daniel.gustafsson@colligent.se
Webb: www.colligent.se


Tidningen Hallå Ängelholm
Erbjudande till kunder i Ängelholms Näringsliv:
Annonsera i Hallå Ängelholm och nå alla hushåll i kommunen en gång i veckan.
Köp en annons och få dubbla ytan.
Prisexempel:
Kvartssida i tidningen ordinarie pris 6 720 kronor. Blir med detta erbjudande i stället en halvsida (ordinarie pris 13 440 kr).
Erbjudandet gäller vid fyra tillfällen under ett år. Gäller ej annons med placering på framsidan
Kontakt: Bengt Baadtoft Johnson
Tel:
070-361 27 31
E-post:
bengt@tidningenhalla.se
Webb:
www.tidningenhalla.se


LRF Konsult
LRF Konsult utvecklar och säljer rådgivning med ett helhetsperspektiv inom ekonomi, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling till ägarledda företag. Konkret arbetar vi med redovisning, bokföring, bokslut, deklaration, skatterådgivning, men också lönetjänst, ekonomistyrning, företagsledningsfrågor och affärsutveckling.
Juristerna hos oss arbetar brett med affärsjuridiska frågor, familjerätt och ägarskifte. Hos oss möter kunder och samarbetspartners hög kompetens, ett starkt engagemang, stolta och professionella medarbetare som arbetar med kunder inom segmenten skog, lantbruk och företag. Vår rådgivning får vi landets småföretagare att växa! Som kund i Ängelholms Näringsliv erbjuder vi dig en timmes gratis rådgivning inom ett av våra tjänsteområden, ekonomi, juridik, affärsrådgivning, fastighetsförmedling. Erbjudandet gäller för bokning i Ängelholm och Helsingborg, dock ej för befintliga kunder.
Kontakt: Per Broman
Tel: 0431-418101
E-post: per.broman@lrfkonsult.se
Webb: www.lrfkonsult.se


MerPlats.se
Ängelholms första och största förrådshotell.
För lite utrymme på kontoret? Är du säljare och har bilen full av prover och brochyrer? Eller är du hantverkare och börjar bli trött på att ha garaget fullt av prylar. Svämmar arkivet över med bokföring som måste sparas? Var skall vi göra av allt mässmaterial och sommarmöblerna till uteplatsen?
Listan kan göras hur lång som helst. Välkommen till oss på Merplats.se. Hos oss hyr du ditt förråd i storlekar från 2-20kvm.
Anläggningen bedrivs i toppmoderna lokaler med hög säkerhet i form av: inbrottslarm, brandlarm, kameraövervakning samt låssystem med händelselogg etc.
Vårt släp lånar du som hyresgäst gratis. Behöver du hyllor i ditt förråd, så fixar vi det. Vi har också en ”budsluss” till våra företagskunder. Du behöver m.a.o. inte vara på plats för att ta emot ditt gods.
Som kund i Ängelholms Näringsliv erbjuder vi på 1 månads gratis hyra när ni tecknar er för minst 3 månaders hyra. Ange Ängelholms Näringsliv när du bokar.
Kontakt:
Maria Sjöbergh
Tel:
0431-311711
E-post:
info@merplats.se
Webb:
www.merplats.se


Är du nyfiken på att investera för mer glädje, bättre välmående och på köpet bättre affärer?
Välkommen att utveckla dig med Fullt Fokus och Teatron i samarbete med Villa Thalassa.
Utbildningsledare är Elenor Thelander och Pernilla Tillander. Båda med gedigen erfarenhet och mycket goda referenser. I vårt senaste uppdrag minskade sjukskrivningstalet med 50% enkom pga ett bättre ledarskap.
För kunder i Ängelholms Näringsliv erbjuder vi möjligheten att gå 3 personer och ta med en 4:e för endast konf.avgiften på 600:-/dag. Är du ensam att gå från ditt företag erbjuder vi ett gratis coachande samtal emellan eller efter utbildningens slut. Värde 2000:-
Har du råd att motstå detta? För mer information
Klicka här: 
Kontakt: Elenor Thelander
Tel: 070-6645561
E-post: elenor.thelander@fulltfokus.se
Webb: www.fulltfokus.se


Dags att införskaffa hållbara klappar för personal, kunder eller familj?
Goodfoot AB är ett nystartat företag i Ängelholm som har gjort det till sin mission att hjälpa företag att bli klimatneutrala på riktigt. Tillsammans med ett partnerföretag i Kenya planterar vi träd på ett mycket hållbart och etiskt sätt och hjälper tillsammans med våra kunder till att utrota fattigdom och korruption i detta fantastiska land.
Gör detta och nästkommande år till ett hållbart år genom att köpa träd.
På köpet blir ditt företag grönt, en profil som både personal och kunder uppskattar i dag.
Gå direkt till erbjudandet här och få nästan 30% rabatt som kund i Ängelholms Näringsliv: http://www.goodfoot.se/julklapp-engelholm/
Kontakt: Magnus Häggbom
Tel: 0703-359 357
E-post: magnus@goodfoot.se
Webb: www.goodfoot.se


Taxi Ängelholm: -Spara kostnader för tjänstebilen och hoppa över dyra parkeringsavgifter
Eller bara få tid över till annat?  Taxi Ängelholm erbjuder helgfri måndag till fredag 10% rabatt mellan 08.00-16.00 på persontransporter inom Ängelholms stad. Vi erbjuder även fastpris 150kr ink moms för ett bud inom 5 kilometer från utgångspunkten inom Ängelholms stad under dessa tider. Max storlek vad som går in i bagagerummet på en kombi och ej över 30kg.
När du ringer och bokar uppge att du är kund i Ängelholms Näringslivs nätverk.
Önskar du bli fakturakund? Besök vår hemsida enligt nedan och fyll i en kontoansökan.
Kontakt:
Magnus Borgström
Tel:
0431-17 17 0
E-post:
info@taxiengelholm.se
Webb:
www.taxiengelholm.se


TEMPUS
Fem personer får prova fyra nummer av  tidningen TEMPUS helt gratis.
Tidningen TEMPUS – världens nyheter på svenska varje vecka sedan 37 år tillbaka. I brevlådan varje fredag eller bör finnas på kommunens bibliotek.
TEMPUS är en oberoende, trovärdig och annorlunda tidning som speglar världen varje vecka med nyheter, analyser och konsekvensbeskrivningar – på svenska. Vi har samarbetsavtal med flera av världens mest respekterade tidningar som Der Spiegel, The New York Times, The Washington Post, Bloombergs News med flera. Därmed ingår också en rad av världens främsta journalister i vår redaktion. Vi är också stolta att presentera kolumnister som Ingmar Karlsson, Olof Ehrenkrona och Frida Metso.
I fjol var TEMPUS en av de tidskrifter som utsågs till månadens tidskrift av Sundsvalls bibliotek.
Du och ytterligare fyra personer kan få prova tidningen gratis under en månad (fyra nummer) utan förpliktelser. Väljer ni sedan att prenumerera så erbjuder vi 50 procents rabatt på två-, ett- eller halvårsprenumeration (ord pris 2270 kr respektive 1 235 kr och 725 kr). Mer information om TEMPUS finns på vår hemsida: www.tempus.se
Vill ni testa oss, lämna namn och adress till fem personer och vi skickar tidningen under fem veckor helt gratis. Gå till erbjudandet genom att klicka på länken: https://www.tempus.se/provapa
Kontakt: Bert Lundkvist
Tel: 070-626 23 13
E-post: bert@bl-info.nu
Webb: www.tempus.se


Spectratec AB
Vi är ett företag som jobbar med Solskydd, Säkerhet och Profilering. Solskyddsfilm fastighet/fordon, säkerhetsfilm fastighet, inbrottsskydd, reklam, trycksaker, skyltar med flera kringliggande produkter.
Vi har 10 års erfarenhet i branschen och vi finns i Ängelholm, Helsingborg och Malmö. Kunder i Ängelholms Näringsliv erhåller 15% rabatt på ordinarie priser.
Glöm ej att uppge att du är kund i Ängelholms Näringsliv för att erhålla rabatten.

Kontakt: Magnus Christensson
Tel:
0431-44 44 55
E-post: magnus@spectratec.se
Webb: www.spectratec.se


Qvinnlig form – Träning och hälsa för kvinnor
Ring och boka tid för en personlig visning, så får du se varför så många kvinnor i och omkring Ängelholm är medlemmar hos oss!
Vi erbjuder träning och friskvård till kunder i Ängelholms Näringsliv för endast 2990:- (ord. 3375:-) alternativt 299:-/ mån
Låt oss ta hand om dig!
Tel: 070-440 61 28
E-post: qform@outlook.com
Webb: www.qform.nu


foto o grafiska byrån
Behöver ni uppdatera företagets bilder? Fotograf Jimmy Nyström erbjuder fotografering av produktbilder, personalfoto och verksamhetsbilder.
Vi kan även uppdatera hemsida och annat material med de nya bilderna.
Kunder i Ängelholms Näringsliv betalar endast 550 kr/tim (exkl moms) under första uppdraget.
Kontakt: Jimmy Nyström
Tel: 0708-16 85 86
E-post: jimmy@fotoografiskabyran.se
Webb: www.fotoografiskabyran.se


Trädgårdsakademin
Vi lär dig rita trädgårdar i 2D och 3D!
Vi ger 500 kr rabatt på kursen, ange att du är kund i Ängelholms Näringsliv i samband med sin anmälan. Läs mer här www.trga.se/digital-ritteknik
Kontakt:  Anette Åkerström
Tel: 042-13 00 20
E-post: anette.akerstrom@trga.se
Webb: http://trga.se/


Swedbank
Betal- och kreditkort Mastercard Guld. Mastercard Guld passar för dig som:
– ofta betalar med kort eller handlar på nätet
– äger en bil
– vill ha extra trygghet på resan
Fyllt med förmåner och trygghetstjänster. Försäkringar för resor och varor.
Vi bjuder på årsavgiften första året. Värde 495 kr.
Kontakt: Elin Olsson
Tel: 0431-41 52 73
E-post: elin.a.olsson@swedbank.se
Webb:  www.swedbank.se


Terracotta Ekonomi
Jag erbjuder skatterådgivning, rådgivning vid företagsförvärv, företagsförsäljning samt privat pensionssparande i AB till halva priset. Endast för kunder i Ängelholms Näringslivs nätverk.
Kontakt:
Håkan Gribbling
Tel:
070-273 83 38
E-post:
hakan@terracottaekonomi.se


Best Western Hotell Erikslund
Oavsett vad du vill med din träning, skall du känna dig välkommen till oss. Vi erbjuder olika typer av instruktörsledda pass samt gymträning. Här ska du svettas, skratta och nå ditt mål.
Vi erbjuder ett träningskort, årskort, för endast 3495:- alt. 300:- i månaden på autogiro (ord pris är 3995:- alt. 349:- per månad).
Uppge koden B2B och att du är kund i Ängelholms Näringsliv så kan du ta del av erbjudandet.
Kontakt: Janni Sjögren
Tel: 0431-415700
E-post: bokning@halsaochspa.se
Webb: www.hotellerikslund.se


Cakes of Mine
Varför inte passa på att bjuda med personalen eller ett gäng arbetskamrater/kompisar/släkt/vänner för en mysig pysselkväll/ höstenergi-kick-off till oss här på Cakes Of Mine!
Våra populära workshops brukar vara några timmar typ 9-12 där vi frossar loss bland cupcakes, frosting, strössel och modellerade figurer i sockerpasta !
Ni får fyra cupcakes per person och ni får dekorera dem hur ni vill. Jag kommer att visa lite olika tips och tricks samt hur man kan modellera enkla Toppers. Ni får också låna lite Utstickare om ni vill göra lite blommor som ni kan dekorera med pärlor och glitter innan de hamnar på cupcakesen. Ni kommer att ha helskoj!
Givetvis kan vi köra ett särskilt tema om ni vill t ex jul eller minidesserter.
Det kommer att finnas lite frukt, dryck och godis att nalla av.
Som kund i Ängelholms Näringsliv så kostar den endast 495:-/pers, ordinarie 695:-/pers.
Passa på att boka snabbt då tiderna snabbt blir fullbokade!
Kontakt: Mia och Magnus Häggblad
Tel: 0723-00 06 70
E-post: info@cakesofmine.se
Webb: www.cakesofmine.se


Heta arbeten
Trafikverksskolan i Ängelholm, känd för att i många år utbildat järnvägsbranschen, breddar nu utbudet. I dag erbjuder vi kursen Heta arbeten till alla företag i och runt om Ängelholm. Kursen är nödvändig för företag som arbetar med  brandfarligt arbete.
Som kund i Ängelholms Näringsliv erbjuder vi 10% rabatt när du bokar fler än 8 kursplatser vid ett och samma kurstillfälle.
Kontakt: Malin Nyman
Tel: 070-7248924
E-post: malin.nyman@trafikverket.se
Webb: www.trafikverksskolan.se


Rögle Arenarestaurang
Vi erbjuder er som är kunder i Ängelholms Näringsliv fri tillgång till konferenslokal vid ett tillfälle för upp till 8 personer, ej matchdag.
Tel: 0431-55 89 43
E-post: info@roglebk.se
Webb: www.roglebk.se 


Konferens på Ängelholm Helsingborg Airport
Starta din konferens eller möte redan på Ängelholm Helsingborg Airport. Vi har passande lokaler för allt från det lilla mötet till större arrangemang för upp till cirka 25 personer. Lokalerna är modernt utrustade, hela flygplatsen har fritt wifi och parkering ingår i konferenshyran.  Komplett konferenspaket erbjuds med förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika.
Som kund i Ängelholms Näringsliv erbjuder vi er 50% på lokalhyran.
Kontakt: Theresia Lindkvist
Tel: 0431-48 45 18
E-post: theresia.lindkvist@angelholmhelsingborgairport.se
Webb: www.angelholmhelsingborgairport.se/Pa-flygplatsen/Konferens–arrangemang/


Villan Consulting
Står till tjänst med allt inom redovisning företagsekonomi! Bokföring, bokslut, fakturering/lön, deklarationer, ekonomistyrning, årsredovisning m.m
Är ni kunder i Ängelholms Näringsliv erbjuder Villan Consulting sina tjänster till det förmånliga priset av 400kr/h. Fastpris finns också som alternativ.
Kontakt: Anders Boström
Tel: 0721-630620
E-post: villanconsulting@outlook.com


VästkustFastigheter erbjuder:
Kostnadsfri muntlig försäljningsvärdering av objekt på privatmarknaden inklusive besök på platsen.
Kontakt: Henrik Gustafsson
Tel: 0431-15726
E-post: henrik.gustafsson@vfab.net

Kostnadsfri muntlig försäljningsvärdering av kommersiella objekt typ bostadshyreshus och industrifastigheter inklusive besök på platsen i pris intervall upp till 30 miljoner.
Kontakt: Arne Gustafsson
Tel: 0431-15722
E-post: arne.gustafsson@vfab.net

Vi hjälper Er att marknadsföra lediga lokaler i ett paketpris på Blocket.se, Objektvision.se, Vastkustfastigheter.se  till en totalkostnad av 995:- +moms per objekt och månad. Startkostnad kr 1575+ moms.
Kontakt: Martin Lamberth
Tel: 0431-15700
E-post: martin.lamberth@vfab.net


Missa inga affärer i brist på personal
Uppdragsletarna Öresund ABs Jobbförmedling säkerställer skräddarsydda kostnadsfria rekryteringar! Vi har t.ex rekryterat till lagerarbete, servering, trädgårdsmästeri, skötsel av grönytor, hantverk, städ, administration och VD-poster. I vår resursbank finns sökande med mångåriga kunskaper och arbetslivserfarenheter. Vi har motiverad personal som kan börja hos er omedelbart! Uppdragsletarna ser individen och ger en personlig matchning med ert företag.
Våra erbjudanden till er som är kunder i Ängelholms Näringsliv:
• Kostnadsfri rekrytering
• Juridisk konsultation i offentlig upphandling och LAS 500 :-/timme exkl moms.
• Annonsering i tidningen Mandatum som trycks i 5000 ex.
Framsida (150mm x 38 alt. 250mm x 33) 600 :- exkl moms
Kvartssida (122 x 178mm) 1000 :- exkl. moms
Annons inne i tidningen (120mm x 80) 200:- exkl moms
Kontakt: Anna Lejon
Tel: 076- 39 32 495
E-post: kontakt@uppdragsletarna.se
Webb: www.uppdragsletarna.se


ÄNGELHOLMS WELLNESS CENTER
ERBJUDER SIG ATT KOMMA TILL DITT FÖRETAG OCH INFORMERA PÅ ETT INSPIRERANDE, ROLIGT OCH KOSTNADSFRITT SÄTT OM HUR VI INTE PRIORITERAR OCH SER PÅ PERSONALEN.
Maskinerna allt från datorer till bilar vi har i våra företag servas och är viktiga, men hur mycket servar vi personalen som är den viktigaste faktorn för att vi ska kunna serva maskinerna?
1. Hur man kan behöva ”besiktiga” sin kropp på ett enkelt och roligt sätt med en kroppsscanning där man får veta hur det står till med ex ben- och muskelmassa, vätske-  och fettmassa, vikt och metabolisk ålder.
2. En individuell näringsanalys om hur mycket näring man har i sin vardagsmat men hur mycket behöver man individuellt utifrån längd, vikt och kön.
3. Hur mycket bättre kroppen kan fungera med Andullationsmassage.
Medarbetarna i företaget erbjuds därefter individuella kostnadsfria genomgångar och reducerade startpriser som 10 gånger Andullationsmassage för kr 1750 mot normalt 2500 och 10% vid en månads start av kompletterande måltidsprogram och goda näringsprodukter.
Kontakt: Siggan Nyberg
Tel: 0708 98 14 11
E-post: siggan@teamnyberg.info


Hållbar idé
Har ni en idé som ni vill vidareutveckla eller en miljöfråga som ni funderar på? Det kan handla om miljömärkning, miljöledning, miljöjuridik eller kanske om att ni vill utveckla verksamheten eller en produkt i mer hållbar riktning.
Som kund i Ängelholms Näringsliv erbjuds ni ett gratis möte med oss där vi kan ge kunskap inom området och tips på hur ni kan arbeta vidare för en hållbar utveckling.
Kontakt: Anne Udd
Tel: 070-835 95 32
E-post: anne@hallbaride.se
Webb: www.hallbaride.se


Hotel Lilton
Vi erbjuder 10% rabatt till alla Ängelholms Näringslivs kunder.
Tala om vid bokningen att du är kund i Ängelholms Näringsliv  för att erhålla rabatten.
Vi lovar att vi kommer ta väl hand om dina gäster.
Kontakt: Yvonn Nilsson/Anna-Michéle Wictorin
Tel: 0431-44 25 50
E-post: lilton@hotel-lilton.se
Webb: www.hotel-lilton.se


Helsingborgs Dagblad / NÄRINGSLIV
Helsingborgs Dagblad / Näringsliv bevakar och tar upp aktuella händelser i näringslivet både lokalt och regionalt i Skåne. Näringsliv går med som bilaga (tabloid) i Helsingborgs Dagblad, Nordvästra Skånes Tidningar och Landskrona Posten = drygt 70 000 exemplar. Näringsliv ges ut 1 gng/mån, alltid på en lördag.

För kund i Ängelholms Näringsliv erbjuds annonsering:
Ert pris:         Ord.pris:
Helsida:        22 500          25 000
Halvsida:       12 500          15 000
Kvartsida         6 900          8 000
1/8-del             3 500           4 500
1/16-del           2 550           3 000
Kontakt: Stefan von Szokolay
Tel: 0702-35 61 03
E-post: stefan-von-szokolay@hd.se
Webb: www.hd.se


Hotell & Restaurang Hovs Hallar
Här upplever ni den speciella atmosfär som karaktäriserar och kännetecknar miljön i området. Närheten till vattnet och naturreservatet, klippformationerna och frihetskänslan ger er näring för kropp och själ. Vi erbjuder er som kund  i Ängelholms Näringsliv 15 % rabatt på våra konferenspaket.
Kontakt: Linda
Tel: 0431 – 44 83 70
E-post:
info@hovshallar.com
Webb: www.hovshallar.com