Etablera dig i Ängelholm – en av Sveriges företagsvänligaste kommuner

Ängelholm har de senaste åren legat i Sverigetoppen i Svenskt Näringslivs årliga mätning av kommunernas företagsklimat. Särskilt utmärkande är de goda kommunikationsmöjligheter du och ditt företag får tillgång till.

Med E6, E4, E20, Västkustbanan, godsstråken genom Skåne och Ängelholm Helsingborg Airport alldeles i närheten har du sällsynt goda möjligheter att snabbt transportera dig själv eller dina produkter dit de ska. Här finner du också livskvalitet som är svårslagen både när gäller arbete och fritid, vare sig du gillar land eller hav.

Boka ett etableringsmöte med oss så hjälper vi dig med dina frågor, mark, lokaler, myndighetskontakter och tillstånd. Vi finns här för dig helt enkelt.

Hitta din plats i Ängelholm

I Ängelholm växer och utvecklas företag så som Boozt, Koenigsegg, Zmarta och Prisjakt. Kom hit och frodas du också! Här hittar du ledig mark och lediga lokaler.

Tillsammans gör vi det ännu bättre

Genom att skapa, utveckla och arbeta i nätverk bidrar man till att forma ett gott näringslivsklimat. Detta är ytterligare en förklaring till att Ängelholm flera år i rad har placerat sig i toppskiktet i Svenskt Näringslivs ranking av företagsklimatet i Sverige. När du blir kund i Ängelholms Näringsliv får du tillgång till hela vårt nätverk av företag i regionen. En ordentlig skjuts i starten helt enkelt. Bli kund du också.

Du kan också kontakta vår näringslivsutvecklare direkt

Helena Ring
helena.ring@engelholm.com
0431-47 24 02