Ta emot Ängelholms presentkort

Med Ängelholms presentkort får dina kunder ytterligare ett enkelt och smidigt sätt att handla varor och tjänster hos dig. Presentkortet är en populär gåva till vänner, familj, anställda och kunder och genom att vara ansluten ger du möjligheten för dessa kunder att handla hos din verksamhet med sitt kort.

Det finns många fördelar med att ansluta dig

  • Ökad omsättning – Ängelholms presentkort omsätter flera miljoner om året som du tar del av när du tar emot presentkortet
  • Enkel administration – Ängelholms presentkort är ett betalkort med magnetremsa som kunden drar i er kortmaskin och genomför ett signaturköp. Ni slipper kontroll, avräkning, makulering och fakturering. Du kan också ta betalt via webben för ännu smidigare hantering!
  • Snabbt betalt – Ni har köpet på ert konto lika snabbt som vanliga köp med betalkort
  • Säkert – MasterCards nätverk och säkerhetsstandard garanterar systemets säkerhet

2023 gjordes 9 889 köp för totalt 3 327 700 kronor

Anslut dig redan idag så är du med och kan ta del av pengarna som omsätts via Ängelholms presentkort. Ju fler vi är som erbjuder möjligheten att betala med presentkortet, desto bättre och mer populärt blir det också. Det kallar vi win-win!

 

Nyhet! Ta betalt med presentkortet via webben

Med tjänsten Webbinlösen kan du enkelt ta betalt med Ängelholms presentkort via webben i din butik eller verksamhet. Allt som krävs är en enhet med webbläsare och internetanslutning.

Med Webbinlösen får du en framtidssäker lösning

Låter det intressant? Hör av dig till oss på presenkort@engelholm.com och begär tjänsten som ett tillägg till ditt befintliga avtal.

För dig som inte tagit emot Ängelholms presentkort tidigare går såklart också bra att teckna ett helt nytt presentkortsavtal med enbart Webbinlösen. Kom ihåg att det blir mer förmånligt om du är kund i Ängelholms Näringsliv, så är du redan inte så det passa på att bli det.

 

Extra fördelaktigt för dig som är kund i Ängelholms Näringsliv

Om du redan är kund i Ängelholms Näringsliv ansluter du dig till Ängelholms presentkort utan anslutningskostnad samt betalar en lägre administrationsavgift. Så passa på att bli kund och ta del av detta erbjudande, och mycket annat! Läs mer om att bli kund >

Kund Ej kund
Administrationsavgift
per kalenderår
500 kr exkl. moms 2 500 kr exkl. moms
Anslutningsavgift 0 kr 1 500 kr exkl. moms

 

Utöver detta debiteras en transaktionsavgift om 2% på presentkortsköp gjorda hos din verksamhet (faktureras kvartalsvis).

Ta emot Ängelholms presentkort du också!

För att kunna ta emot Ängelholms presentkort behöver du teckna ett anslutningsavtal med Ängelholms Näringsliv AB. Vi behöver få in ditt avtal för att kunna garantera att ert försäljningsställe är med. Hör av dig till oss på 0431-41 20 00 eller info@engelholm.com så ordnar vi med avtalet.

Du kan också ladda ner det själv och fylla i:

 

Så funkar Ängelholms presentkort

För att underlätta för dig har vi tagit fram en användarmanual med information om hur du kommer i gång och tar betalat med Ängelholms presentkort. Ladda ner guiden >