SOPPLUNCH

Ängelholms Näringsliv bjuder in till sopplunch där vi möts och nätverkar på ett trevligt och avslappnat sätt. Vår idé är enkel. Vi vill ge dig möjlighet att träffa duktiga företagare, kollegor och samarbetspartners på ett trivsamt sätt. Vårt mål är att bidra till ett starkt företagsklimat i området. Dessutom kanske du får med dig en bra idé för framtiden. Tillsammans med personer från stora och små företag, politiker, och kommunala tjänstepersoner får vi möjlighet till att nätverka och skapa businessrelationer!

Läs mer om våra soppluncher > Sopplunch – ett vinnande recept för näringslivet

PROGRAM 12 december

11:15-11:45 Välkomstmingel

11:45-12:15 Soppa

12:15-12:30 3-vligt att träffas*

12:30-13:15 Föredrag

(*3-vligt att träffas: 3 företag får vars 3 minuter att presentera sig.)

 

När: Torsdag den 12 december kl 11:15-13:15
Var:
Catena Arena, våning 4

Pris och anmälan: Sopplunchen är kostnadsfri för kunder till Ängelholms Näringsliv, och man kan komma två personer per företag. Är ni inte kunder än så är ni så klart välkomna att gästa oss! Ni är välkomna som gäster vid två tillfällen, och betalar då bara för er lunch (140 kr inkl moms). Anmälan görs via formulär på denna sidan, senast 241206.

Avanmälan/förhinder: Har du som anmäld fått förhinder uppskattar vi en avanmälan så snart som möjligt. Avanmälan skickas till info@engelholm.com (Vi tillämpar en no show-avgift vid utebliven närvaro på 150 kr exkl moms.)

 

Se fler kommande event  > Näringslivskalendern i Ängelholm

Anmälan

Detta evenemang kräver anmälan, det gör du enklast genom att fylla i detta formulär!


Mer information >>