Mer än hjärna

Vill du jobba smart och må bra?

Vi blir korkade av för mycket stress, ändå kör vi på. Vad är förklaringen till att många av oss, trots att vi anstränger oss så hårt och mycket, ändå inte får gjort det vi ska. Hur fungerar egentligen den mänskliga hjärnan och hur kan vi bli bättre på att ta hand om och styra vår hjärnkraft?

Anna Zetterberg inspiratör och författare, visar hur vi genom att lära oss mer om vår hjärna kan bli bättre på att toppa vår ”smartness”, öka vår prestationsförmåga, bli mer framgångsrika, känna oss nöjdare och må bättre. Vi kan utlova en eftermiddag som ger en rejäl energikick och många aha-upplevelser. Kanske de viktigaste insikterna du fått på länge.

Anna Zetterberg, What´s your Motive AB, har många års erfarenhet som konsult och utbildare inom smarta arbetssätt. På senare år har hon studerat den mänskliga hjärnan och där i hittat intressanta förklaringar till varför något så enkelt som att jobba (med sin hjärna) kan vara så svårt. Hon är också författare till boken ”Mer än hjärna! Jobba smart och må bra” som alla deltagare på seminariet får.

Förhinder den dagen? Seminariet genomförs även i Malmö 7/2

Välkommen!

Datum: 8 februari 2017

Plats: Halmstad
HMS International Networks, Stationsgatan 37

Tid: 12:00–14:00

Pris: 595 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren
895 kr/pers för icke medlemmar.

Moms tillkommer
Inkl lunch och boken Mer än hjärna (värde 235 kr)
HANDELSKAMMAREN
Katarina Jönsson
042-37 07 60 Kerstin Bengtsson
035-240 07 50