We love local

I ett slag förändrades livet som vi kände det. Vår förutsägbara, trygga och kanske lite tråkiga vardag blev plötsligt mörkare när den fylldes av rapporter om coronavirusets spridning över världen. Men tillsammans kan vi förändra allt!

Varje dag träffar vi på Ängelholms Näringsliv företagare som brinner för kvalitet, service och värdskap. Varje dag möter vi invånare som, liksom vi, älskar Ängelholm. Denna kampanj är för oss alla. Med hashtaggen #lovelocalahlm visar vi tillsammans vårt stöd för den underbara plats som vi kallar hem, arbete, trygghet och gemenskap.

Handla inte i panik – handla lokalt

Budskapet är enkelt: Följ självklart myndigheternas råd men lev ditt liv så långt som möjligt som vanligt. Visa hänsyn och ta hand om din nästa. Handla inte i panik. Handla lokalt.

 Hjälp andra att tänka och göra som du. Lägg upp ditt inköp, hotellbokning, lunch, utbildningsinsats, AW:n mm på sociala medier och sprid budskapet med hashtaggen #lovelocalahlm för att visa ditt stöd för vårt lokala näringsliv och kommun. Dina insatser skapar framtidstro hos dina medmänniskor och i hårt drabbade branscher.

Vännerna på Ängelholms Näringsliv, We love local