The Academy – Från idé till företag

The Academy är kursen för nordvästskåningar som vill gå från idé till företag. Vi vänder oss till dig som har drömmar om att starta din egen verksamhet med ambition att kunna leva på ditt företagande.

Vad är en entreprenör? För oss innebär det att du är en person som vågar testa nya saker, tycker om att ta till dig ny kunskap och nya perspektiv. För oss innebär det även att du inte är rädd för utmaningar.  En utmaning ger dig bara en möjlighet att lära dig något nytt och vara kreativ. En entreprenör har mod att följa sin dröm och vet att personlig utveckling är en del av resan.

Är detta du? Oavsett din idé, ålder eller bakgrund; om det ovanstående är du så är du välkommen att ansöka om din plats.

The Academy – Nytt perspektiv på företagande
The Academy är en utbildning i sex delar där vi visar, och låter er testa, ett annat perspektiv på företagande och entreprenörskap än det som vanligtvis erbjuds. Genom interaktiva workshops får du med dig vad du behöver för att kunna starta upp din egen verksamhet. Du får ta del av framgångsnycklar för att snabbt ta din idé till marknaden, lära dig sälja och marknadsföra din tjänst eller produkt utan en stor budget. Vi låter dig uppleva hur det känns att ta dig utanför din trygghetszon och utveckla entreprenöriella egenskaper som mod, innovation och nyfikenhet.

Familjen Helsingborg har tillsammans med Forza of Sweden, som har tio års erfarenhet av entreprenörskaps-utbildningar, tagit fram denna kurs. Du kommer bland annat att få med dig nya insikter kring dig själv som entreprenör, nya idéer och inspiration att våga satsa på, eller utveckla, ditt företagande.

Sex moduler à tre timmar
1) Våga, Starta, kör!
2) Personligt varumärke.
3) Marknadsföring utan budget.
4) Sälj – den enda vägen.
5) Självledarskap.
6) Företagare.

Till våren 2019 startar utbildningen i Landskrona, välkommen att ansöka om din plats.

Kurstillfällen våren 2019, kl. 17.30-20.30
1) Måndag 18:e mars
2) Måndag 1:e april
3) Måndag 8:e april
4) Tisdag 23:e april
5) Måndag 6.e maj
6) Måndag 20:e maj

Pris: 895 kr inkl. moms för samtliga tillfällen.

Ansökan: Ansök om din plats till “The Academy – från idé till företag”