Starta företag

Har du bestämt dig för att starta företag?
Hos nedanstående aktörer får du hjälp att planera och komma igång med ditt företag. Till exempel att välja företagsform, företagsnamn, skapa en affärsplan och registrera ditt företag. Här hittar du aktörer som hjälper dig i startfasen för att dina företagsplaner ska bli verklighet.

Ängelholms Näringsliv
Vi på Ängelholms Näringsliv finns här för dig och är både en stödjande part vid nyetableringar och medverkar till befintliga företags utveckling. Vi på Ängelholms Näringsliv hjälper dig till rätt kontakter inom kommunen, söka lokal eller mark och att hitta rätt nätverk som passar dig och ditt företag. Kontakta oss gärna på info@engelholm.com

Nyföretagarcentrum
För dig som vill starta företag. Nyföretagarcentrum erbjuder kostnadsfri, konfidentiell och objektiv starta-eget rådgivning, coaching och mentorskap tillsammans med ett stort aktivt nätverk inom näringslivet. Läs mer på Nyföretagarcentrums hemsida där du kan hitta information om hur du går till väga för att lyckas med dina drömmar och få vidare stöd och vägledning.
www.nyforetafarcentrum.se

Region Skåne
Region Skånes sida Startadrivautveckla.skane.com – är en digital guide  för entreprenörer och företagare i Skåne. Här kan du enkelt filtrera kontakter i Skåne som utifrån dina behov hjälper dig att starta, driva och utveckla ditt företag.
www.startadrivautveckla.skane.com

Spira Skåne
Ett projekt finansierat av näringslivet i Skåne och EU som samarbetar med några av Skånes bästa affärscoacher för att skapa bra förutsättningar för att du skall lyckas!
www.spiraskane.se

Mittföretag.com
Sajten för dig som ska lyckas med våra företag och när vi ska starta eget företag. Här hittar du massor av konkreta guider, inspirerande bloggar, smarta verktyg och mycket annat. Som medlem kan du ställa alla dina frågor om företagande, bygga nätverk och marknadsföra ditt företag utan kostnad. Bli medlem idag – klicka här för att välja det medlemskap som passar dig bäst.
www.mittforetag.com

Verksamt.se
Verksamt.se finns för dig som vill starta företag, driva företag eller för dig som vill utveckla ditt företag vidare. Webbplatsen är resultatet av ett gemensamt arbete mellan Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket.

Webbplatsen är gjord för att underlätta den process som du som företagare befinner dig i. Ett sätt är att underlätta med information och blanketter som ska fyllas i. Istället för att besöka olika webbsidor för att exempelvis få information gällande registrering av ett företag finns nu allting samlat på
www.verksamt.se

Frilans Finans
Fakturera utan att ha registrerat företag!
Frilans Finans är en organisation vars uppdrag är att möjliggöra det för dig att tjäna pengar på ett roligt och inspirerande sätt. Du betalar endast 6 % av det du fakturerar till din uppdragsgivare.
www.frilansfinans.se

 

Under Utveckla ditt Företag hittar ni fler organisationer som kan vara behjälpliga.