Program fredag 15 maj

Företagardagarna 2020 är inställda

Business Breakfast i samarbete med Marknadsföreningen i Helsingsborgsområdet

Kicka igång Företagardagarna 2020 med Business Breakfast i Catena Arena. Frukostbuffé mellan 07.15-07.45 med påföljande inspirationstimme med bla Sveriges vassaste inspiratör Caxton Njuki. Var bered på en energikick du sent ska glömma. Caxton föreläser med ledorden engagemang, motivation och utveckling.

Framtiden är redan här. Vad sägs om de nya yrkena Molnvakt, Oldfluencer eller DNA-Cocah? Trygghetsrådet kommer och berättar och framtidens yrken.

Ängelholms sångfågel Maja Jacobsson, känd bla från TV4s program Talang kommer att uppträda denna morgon. Anmäl dig här:

———————————————————————–

Stora Scenen Hall C Program

Moderator Staffan Taylor

Tid: 09.30-10.15
”DNA Coach, Oldfluencer eller Molnvakt? ” En föreläsning om framtidens yrken. En framtid som redan är här. Trygghetsrådet öppnar dörren till framtidens arbetsliv.  Trygghetsrådet arbetar med omställningen och är mer fokuserade på vilka arbeten som uppkommer i den. Deras arbete ligger i att anpassa dagens arbetssökande till morgondagens efterfrågan. Hur gör man det på bästa sätt och vilka yrken har vi att vänta oss i framtiden?  Vad sägs om yrken som DNA-Coach, Oldfluencer eller Molnvakt. Spännande eller hur? Framtiden är här.

———————————————————————————-

Tid: 10.30-11.15
”Five Star Boost”
Five Start Boost är en föreläsning om personlig utveckling med Caxton Njuki och Erik Ullsten. Erik och Caxton ger sina fem bästa råd hur du kan förbättra din kapacitet, både på ett personligt och affärsmässigt plan. Caxton Njuki  från  Uganda, är tenniscoach, styrelseproffs och inspirationsföreläsare. Erik Ullsten från Boden är affärsrådgivare och framgångsrik fd tennistränare. I denna föreläsning blir kombinationen av svart och vitt så långt i från grått man kan komma.

———————————————————————————-

Tid 11.30-12.15
”Tillsammans är enda vägen mot en hållbar framtid”
Cathrine Suter Ossborn är Kommunikationsdirektör på Nestlé Norden och berättar om Nestlés globala och nordiska gedigna hållbarhetsarbete. Nestlé är världsledande inom hållbarhetsarbete för leverantörskedjorna. De strävar efter att skapa ett ökat värde för alla som de samverkar med, från odlare till konsument. Som världens största livsmedelsföretag har de möjlighet att hjälpa miljontals familjer att leva hälsosammare och att göra mindre avtryck på planeten. Att göra skillnad för individ, miljö och samhälle bidrar samtidigt till långsiktig framgång för Nestlé som företag.

——————————————————————————–

Tid 13.00-13.45
PANELSAMTAL
”Varför känner vi flygskam?
”Ängelholm Helsingborg Airport är en grönare flygplats med ett tydligt uppsatt mål om att vara en klimatneutral flygplats senast 2022 dessutom ska inrikesflyget vara fossilfritt senast 2030! Hur ska detta gå till och är det verkligen så dåligt för miljön att flyga som det påstås? Låt flygbolagen SAS och BRA berätta för dig hur de jobbar för en hållbar framtid och hur du redan nu kan flyga klimatsmart. Flyget möjliggör ett starkt näringsliv i vår region, möjligheten att besöka långväga familj och vänner och upptäcka nya platser! I framtiden flyger vi också men vi gör det bättre och fossilfritt. Vill du också flyga i framtiden? Då ska du komma och lyssna.”

——————————————————————————–

Tid 14.00-14.45
”I full energi oavsett… hur är det möjligt?”
För snart 3 år sedan hittade de varandra, eller rättare sagt Pernilla Tillander sökte upp, en i princip ovetande Elenor Thelander för att förverkliga sin idé. Likeaboss.academy skapades. 
Lägg ihop 30 års erfarenhet av gruppdymamik och hur agera för att skapa framgångsrika team, tillsammans med 30 år av livsfrämjande samtal, till direkta livsförändrande samtal och en kunskap om hjärnans funktion.  Vem som helst kan vara den som går in i ett rum så att allt fungerar – vi måste bara förstå och hantera att vi går i SAMMA VÄRLD men ändå i HELT OLIKA VÄRLDAR. Det blir en rolig föreläsning med både igenkänning fart och djup, som garanterat kommer att ge dig både tankeställare och möjlighet att fira dig själv.

———————————————————————————-

 

Information om våra föreläsnigar uppdateras löpande. Ingen föranmälan behövs till föreläsningar i Hall C. Följ oss på Facebook och Instagram för senaste nytt!