Program lördag 16 maj

Företagardagarna 2020 är inställda

F A M I L J E D A G
Vi hälsar er hjärtligt välkomna till dag två på Företagardagarna. Låt er inspireras av utställare både inom och utomhus.

PARKERINGEN
Testa rullstolsbasket med Alla Kan, träffa personal från räddningstjänst och ambulans eller varför inte var med i en rolig cykelaktivitet med Bjäre Runt.

Lådbilsrallyt kl 11.00
Ängelholm Bjäre Rotaryklubb arrangerar Lådbilsrallyt för deltagande 5:e klassare. Fartfyllt, spännande och välgörande aktivitet.

Syftet med lådbilsrallyt är att
– få ett möte mellan skolor och företag
– eleverna samlas kring ett gemensamt projekt
– klassen kan stärka sin klasskassa och få stödja ett välgörenhetsprojekt
– Rotary skänker överskottet till ShelterBox katastrofhjälp —————————————————————————-

STORA SCENEN Hall C

10.30-10.50 Friskis och Svettis Visar upp delar av sin verksam från scenen. Fartfyllt och lugn i en mästerlig kombination. Kom och bli inspirerad!

11.00-11.30 Auktionsskola med Joakim Bengtsson från Stockholms Auktionsverk Lär dig ropa in objekt till bästa pris, både IRL och Online. Joakim  Bengtsson bekant från SVT och välkänd värderare, guidar dig genom auktionsvärlden under denna lärorika halvtimme.

12.00-12.15  Pettson och Findus Show
Minishow för barn med efterföljande träff med Pettson och Finuds.

12.45-13.30 DJ skola med DJ Chris från Disco Company
Testa på att vara DJ. Lär dig beatsen och looparna av DJ Chris. Ska du arrangera en fest? Passa på att ställa frågorna om musikens inverkan på kvällen. Studentfest eller 50-årsgille eller företagsevent, musiken är lika viktig oavsett tillfälle.

13.45 PRISUTDELNING
Årets Monter, Årets UF och Gesällbrev delas ut.

14.15 Föredrag med Daniel Monsén
Daniel bjuder på en fartfylld föreläsning om stadsbyggnadsideér. Föreläsningen, med syfte att inspirera, tar upp alla de 106 ideér som Hjärna Här har samlat på sig under föregående år på mässor och möten.Dessa idéer presenteras i rasande fart under föreläsningen och med djupdykningar på några utvalda idéer som du kanske inte hört om innan. Till detta berättas det även hur man bygger attraktiva städer som växer hållbart, och hur du kan vara med och göra skillnad där du bor.

Programmet uppdateras löpande under våren.
Följ oss på Facebook och Instagram för senaste nytt!