Program 2 september

Business Breakfast – Föreläsning och inspiration för alla utställare

Var med på en kickstart tillsammans med oss. Det blir en morgon med inspiration och massor av klokheter.

Plats: Hus 57
Tid: 08.15-09.30
Frukosten serveras: 07.45-08.15

Morgonens huvudperson är JONAS BERGQVIST
Jonas Bergqvist spelade forward, och ishockeyfostrades i Rögle BK. Jonas är den ishockeyspelare som gjort näst flest landskamper för svenska landslaget, Tre Kronor. Det blev till sist 272 stycken. Han var med om att vinna tre VM under sin karriär, 1987, 1991 och 1998. Bergqvist ingick även i det segrande laget vid OS 1994.  Bragdguldet 1987 och Guldpucken 1996 (Sveriges bästa hockeyspelare), invald i svensk ishockeys Hall of Fame och medlem av svenska idrottsakademin är fyra andra meriter som sticker ut. Efter den aktiva karriären stannade Bergqvist inom Leksands IF:s organisation ( där han även spelade som aktiv) i sju år som vd. Under den tiden byggdes både Weda skog Arena och Tegera Arena. År 2006 lämnade han Leksand för att i stället bli VD för LRF Konsult (idag Ludvig & Co), varefter han arbetade som koncernchef på AJ produkter. Mellan 2014-2020 hade Jonas tre olika ledaruppdrag  inom Swedbank.  Sedan 2020 driver Jonas sitt företag TvåsjuTvå där han föreläser om ledarskap runt om i hela Sverige.

Jonas är också känd för sin fina dialekt, en blandning av skånska, dalmål och rikssvenska. Vi ser fram emot att både lyssna och träffa Jonas den 2 september.

Anneli Eklöf Vd för A Business Boost gästar morgonen som moderator och inspiratör.

Finns enbart  30st lediga platser för icke utställare. Först till kvarn..
Platserna kostar 120:- ex moms per person, som utställare erhåller ni kostnadsfritt 1 plats. 

ANMÄL ER HÄR! 

—————————————————————————————

MÄSSAN ÖPPNAR 10.00
Kostnadsfria föreläsningar, anmälan öppnar under våren.


KL 11.00-11.30
Soraya Axelsson – Hållbara Samhällen

H22:s projektchef Soraya Axelsson berättar om Helsingborg Stads stora välfärdssatsning. En satsning som är till för att utveckla morgondagens lösningar för en ökad livskvalitet i en smartare och mer hållbar stad. En stadsgemensam satsning på innovation. Det handlar om själva resan mot en smartare och mer hållbar stad. Hur gick mässan och hur kopplades näringslivet in i satsningen?
ANMÄL ER HÄR! 


KL 13.00- 13.30
Urban Stenberg – Det modiga och autentiska Ledarskapet 

En föreläsning som skapar medvetenhet om ditt sanna jag och tränar modet att vara dig själv.
Den förankra dina grundläggande värderingar och göra dig trygg, kraftfull och karismatisk i din kommunikation. Föreläsningen frigör din kreativa energi, passion och livsglädje så du kan skapa resultat på en helt ny nivå.  Och den gör dig till en människa och ledare som andra vill följa.
ANMÄL ER HÄR!