Program 1 september

Alla föreläsningar är kostnadsfria med kräver föranmälan. 

TVÅ HALVÖAR BUSINESS – Företagardagarna
Välkomna till Två Halvöar Business där vi bjuder in till intressant nätverksträff i samband med Företagardagarna B2B . Ämnet är VÅGA TÄNKA STORT med affärer i fokus. TvåHalvöar Business är till för företag i Båstad, Ängelholm och Höganäs- affärer har inga kommungränser!

Tid: 08.30-09.45
Frukosten serveras 07.45-08.30
Plats: Hus57 i Ängelholm
Innehåll: Inspiration från lokala företagare och affärsspeed dating
Arrangörer: Höganäs kommun, Båstad Turism och Näringsliv och Ängelholms Näringsliv
Antal platser: max 80 personer
OSA: Senast 25 augusti 2022

ANMÄL DIG HÄR! 


MÄSSAN ÖPPNAR 10.00

 

11.00-11.30 Anneli Johansson – Hållbar och Happy Economy

Resultatet: ökad lönsamhet och mer hållbara medarbetare.
Det är kärnan i Happy Economy-programmet, vilket baseras på 30 års omfattande forskning som entydigt stödjer och klargör sambandet mellan lyckliga medarbetare och bättre resultat. När vi mår bra på jobbet ökar arbetsglädjen, vi får mer gjort, är mer kreativa och friskare. Lyckliga företag är dessutom bättre på att attrahera och behålla talanger.

ANMÄL DIG HÄR!

 

13.00-13.30 Tina Ikonomidou – Ledarskapsutvecklare Ecolead

Personlig hållbarhet Ditt engagemang och din investering i ditt liv och ledarskap bidrar till personlig hållbarhet som gynnar fler än du tror. Du gör skillnad för dig, dina nära och kära, dina kollegor/vänner, din arbets- och organisationsmiljö.  Det tar inte slut där. Effekten fortsätter vidare till att påverka samhället och planeten. Du gör samhällsnytta genom att välja att leva och leda innerligt, medvetet och personligt hållbart. 

ANMÄL DIG HÄR!

 

14.00- 14.30 Mattias Andersson – serieentreprenören som grundat MACC Scandinavia AB.

”Kanske är du en av de skåningar som tog ditt vaccin mot covid-19 på någon av MACC Scandinavias mottagningar under året som gått? Doldisentreprenören Mattias Andersson kommer I föreläsningen DU KAN- berätta om hur man skapar de verktyg som behövs för att bli en framgångsrik människa med ett framgångsrikt liv. Med motivation och inspiration talar han om hur man fångar sin kraft och drivkraft. Att våga säga ja till saker du tidigare sagt nej till. Ta del av de verktyg du behöver för att lyckas. Låt er inspireras av superentreprenören Mattias och hitta målet för att våga ta nästa kliv.”

ANMÄL DIG HÄR!

15.30 PRISUTDELNING Årets Företag, Årets Företagare och Årets Entreprenör

16.00 Mässan stänger

16.00 AFTERMÄSS öppnar