Välkommen till ART INN sommaren 2021

Förra årets succé är tillbaka! Få en häftig kulturupplevelse mitt i stan. I Forex gamla lokaler på Storgatan 24 möter du nya utställare från KKV och FK Kamera varannan vecka. En unik möjlighet att kliva in i fotots och konstens underbara värld, mitt i stan, tillgängligt för alla.

Tillsammans med Brinova och Ängelholms kommun repeterar vi förra årets succé med ART INN. Lokalerna kommer under sommaren att fyllas, tömmas och fyllas igen, med ett ständigt förändrat utbud från en mängd fantastiska konstnärer och fotografer.

Håll koll i kalendern så du inte missar något!

ART INN

Storgatan 24. Tillsammans ger KKV (Konstnärernas Kollektivverkstad) och FK Kamera i Ängelholm dig en upplevelse i fotots och konstens förtrollande värld. Nya utställare och teman varannan vecka. Möjlighet att köpa med dig konstverk och tryck. En kreativ plats som garanterat ger en häftig upplevelse mitt i stan.

Love local är vår kärlek till Ängelholm

Sedan Love local lanserades har vi hunnit med flertalet annonser, inlägg och kampanjer till stöd för Ängelholm. Med hashtaggen #lovelocalahlm kan privatpersoner och företag visa sitt engagemang. Följ hashtaggen på Instagram för att se flödet.