Nominera till årets priser

Företagardagarna 2020 är inställda

Vi får be att få återkomma om tid/dag för prisutdelning pga rådande omständigheter.

Prisutdelning
Årets Företag, Årets Företagare och Årets Entreprenör

Prisutdelning
Årets Monter, Årets UF & gesällbrev

———————————————————–

Hjälp oss att hylla Ängelholms företagare!
Nominera Årets Företag, Årets Företagare och Årets Entreprenör

Nomineringsprocess Nominera dig själv eller de företag/företagare som har visat på något alldeles särskilt under verksamhetsåret 2019!

Ängelholms Näringsliv och Företagarna i Ängelholm uppmuntrar alla att nominera duktiga företagare i Ängelholm. En jury bestående av Ängelholms Näringsliv, Företagarna, Erik Paulsson och bankerna i Ängelholm, kommer därefter utse tre kandidater till varje kategori. Vinnarna koras på Företagardagarna den 15 maj 2020.

Nomineringsprocessen sker under februarimånad. Nominera i nedan formulär eller lämna in hos oss på Turistcenter alt på någon av bankerna i Ängelholm: Handelsbanken, Länsförsäkringar Skåne, Nordea, SEB eller Swedbank

Tillvägagångssätt:
Kika på kriterierna vilken kategori respektive nominering hör hemma i. Det är ingen röstning, så antalet nomineringar som kommer in är inte det som avgör om man blir en av de tre nominerade eller vinnare i respektive kategori.

Kriterier:
Årets Företag: Företaget ska vara en god ambassadör för Ängelholm och verka inom kommunen. Priset fokuserar på verksamheten och nedanstående kriterier är vägledande. Driver sin verksamhet långsiktigt avseende såväl lönsamhet, miljö och etik. Genomsyras av nytänkande och kreativitet. Är en god ambassadör för Ängelholm

Årets Företagare
Inneha ett betydande ägande av företaget
Aktivt driva företaget Ha företaget som sin huvudsakliga sysselsättning. Genom gott ledarskap vara en god förebild och ambassadör för företagare. Visa prov på att vara extra kreativ och utvecklat sin produkt. Banat väg för nytt tänk i sin bransch. Ha uthålligt god lönsamhet Inte ha några allvarliga betalningsanmärkningar Inte nyligen vara dömd i domstol.

Årets Entreprenör
Årets entreprenör ska ha stort entreprenörskap genom arbetsamhet, nytänkande, djärvhet, klokskap, beslutsamhet, glädje, engagemang samt samverkan och samarbete med lokal förankring. Företaget bör vara 1-5 år gammalt och priset vänder sig till dem som realiserat sin dröm, tagit steget att bli egen företagare, startar upp verksamheten men inte fullt etablerat sig, fortfarande är i en kritisk fas i företagandet och där prissumman gör en skillnad i vardagen. Prissumman skall användas i verksamheten för att utveckla entreprenörskapet.

På bilden ser ni förra årets vinnare!

Årets Företag
Airson Enginering AB
Årets Företagare Eva & Kenneth Bendroth, Munkagrodden AB
Årets Entreprenör, Erik Paulsson stipendiet Åsa Tomaszewski, Bjäre Veterinärklinik

 

Nominera årets företag

Nominera årets företagare

Nominera årets entreprenör