Möten & Nätverk

Det ska vara roligt att driva företag i Ängelholm. Vi på Ängelholms Näringsliv arbetar aktivt för att skapa ett bra företagsklimat i Ängelholms kommun och för att ha en nära  relation med vårt näringsliv. Vi bjuder in till Frukostmöten, Soppluncher, Mässor, After Work mm. Allt för att skapa nya, personliga kontakter och affärsmöjligheter. Kom som du är och mingla med visitkortet i fickan.

Frukostträffar
Vi bjuder in alla företag i kommunen på olika typer av inspiration och information som berör näringslivsutveckling för alla branscher. Dessa är med lite smalare tema och med färre deltagare än tex vid Soppluncherna.
Vi bjuder även in till träffar tillsammans med kommunen kring olika frågeställningar som rör företagen i kommunen ett exempel kan vara Upphandlingsfrågor eller till exempel för dialog mellan näringslivet, politiker och kommunala tjänstemän och då vi brukar vara på Stadshuset.

Sopplunch
Populär soppa stärker företagsklimatet!
Vi bjuder in dig som kund i Ängelholms Näringsliv till Sopplunch.
Vår idé är enkel. Vi vill ge möjlighet att träffa duktiga företagare, kollegor eller samarbetspartners på ett trivsamt sätt. Vårt mål är att bidra till ett starkt företagsklimat i området. Dessutom kanske du får med dig en bra idé för framtiden. Vi bjuder på soppa, därefter har vi
”3-vligt att träffas” = 3 företag får 3 minuter på sig att ohämmat marknadsföra sig själv. De 3 företagen som håller 3 min får också förmånen att dela ut sitt marknadsföringsmaterial på plats. Därefter bjuder vi på en föreläsning på olika tema med både inspiration och information. Varannan gång ska det innehålla något som du kan omsätta direkt i din verksamhet och varannan gång ska det vara något som påverkar dig på lång sikt i din verksamhet.

Vi anordnar även andra träffar som är direkt branschriktade samt olika typer av utbildningar för våra kunder i vårt nätverk.

———————————————————————————————————————————————————

Övriga lokala nätverk:
Förutom Ängelholms Näringsliv AB finns det många andra organisationer och nätverk med stort engagemang i företagsfrågor och som möjliggör nya affärsmöjligheter.

Bjäre Zontaklubb
BNI
Englanätet
Englaverket
Företagarna
Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen
Svenskt Näringsliv
Sydsvenska Industri- och Handelskammaren
Ängelholm-Bjäre Rotaryklubb
Ängelholm-Luntertun Rotaryklubb
Ängelholm Rotaryklubb
Ängelholm Rönne Rotaryklubb