Låna en hållbarhetschef

Vi vill att fler ska vara med och göra skillnad för ett mer hållbart Ängelholm. Men vi vet också att det kan upplevas svårt att komma i gång med, utveckla och utvärdera sitt hållbarhetsarbete. Därför får nu ett företag chansen att låna en hållbarhetschef för hjälp på vägen.

I samarbete med Backahill ställer sig David Ingsten nu till förfogande för dig som vill få hjälp i ditt företags hållbarhetsresa. David har erfarenhet av hållbarhetsarbete och god vana att hjälpa både små och stora företag vidare i sin strävan att bli mer hållbara.

David besöker er under en halvdag efter överenskommelse. Dagens innehåll anpassas efter ditt företags behov och kan t.ex. bestå av ett föredrag, utbildning eller en mini-workshop, där David hjälper er att komma framåt i företagets hållbarhetsarbete.

Börja med att skriva på hållbarhetsavtalet för Ängelholm

Första steget för att få låna David är att signera Ängelholms hållbarhetsavtal. Skriv på hållbarhetsavtalet.

Därefter behöver ditt företag förbinda er till att ta fram en plan på hur ni ska arbeta med hållbarhet och börja följa planen. Vi skulle även vilja att ni medverkade på en kort intervju där ni får prata om er plan och hur ni arbetar med den – vilket även blir lite extra marknadsföring för dig och ditt företag.

Anmäl ditt företag senast 24 maj


    Har du frågor kring att låna en hållbarhetschef?

    Kontakta oss på info@engelholm.com så hjälper vi dig.