Insatser från verksamheterna i På Stan

Den 27/10 kom nya tillfälliga restriktioner för Skåne där vi bl.a. uppmanas att avstå från att vistas i inomhusmiljöer där det är risk för trängsel. I Ängelholms stadskärna erbjuder verksamheterna nu därför extratjänster för dig.

Det är en märklig och annorlunda situation med covid-19-pandemin som påverkar oss alla, där verksamheterna i På Stan tar situationen på största allvar och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Verksamheterna vill nu skapa möjligheter för dig att göra dina inköp på ett tryggt sätt och minska smittspridningen.

  • Verksamheterna är öppna som vanligt. Öppettiderna hittar du på respektive verksamhets Facebook och/eller hemsida
  • Vi hittar en lösning för dig om du inte fysiskt har möjlighet att besöka verksamheten
  • Vill du köpa något som du sett på någon verksamhets webb, Facebook eller Instagram? Mejla eller skicka ett meddelande via Facebook till verksamheten så skickar de varan till dig. Du betalar med Swish
  • Du är välkommen att boka en tid med verksamheten för att få hjälp med personlig shopping både under våra ordinarie öppettider eller om du hellre vill komma enskilt före öppning eller efter stängning. Ring, mejla eller skicka ett meddelande via Facebook till verksamheten.
  • Många restauranger erbjuder hemkörning och take away.
  • Har du andra önskemål är vi givetvis öppna för att ta del av dem. Ring, maila eller skicka ett meddelande via Facebook till den verksamhet du önskar få service från!

Här hittar du en lista med verksamheterna På Stan i Ängelholm och kontaktuppgifter. På listan ser du även vilka som erbjuder hemkörning. Följ På Stan på Facebook så missar du inget!

Håll avstånd – tvätta händerna –stanna hemma om du känner dig minsta dålig. Tack för visad omtanke!