Är du vår nya digitala marknadskommunikatör?

Är du en digital kommunikatör med briljant formuleringsförmåga och blick för visuell kommunikation? Vill du arbeta både strategiskt och operativt med digitala kommunikationskanaler? Då vill vi gärna träffa dig!

Hos oss får du jobba med produktion av content marketing (B2B och B2C) och skapa strategier som bygger och stärker våra varumärken. Du ansvarar för att planera och skapa innehåll, aktiviteter och effektiv kundkommunikation. Du leder vårt arbete med att löpande uppdatera våra kanaler och är drivkraften som för vår kommunikation framåt.

Vem är du?

Vi söker efter en kreativ och resultatdriven digital kommunikatör med dokumenterad erfarenhet av produktion och analys av digital kommunikation (SEM, SEA & SEO) även kunskaper i WordPress är ett krav. Du har ett stort intresse för utvecklingen i det digitala landskapet och är van att hantera många uppgifter samtidigt med snabbt skiftande prioriteringar. Att du behärskar svenska och engelska flytande på ett professionellt och målgruppsanpassat sätt är en förutsättning för denna tjänst.

Kanske driver du idag eget företag inom digital kommunikation och saknar härliga arbetskamrater?

Arbetsuppgifter

  • planera och skapa innehåll för våra digitala kanaler
  • redaktörs- och skribentarbete
  • bevaka vår närvaro i sociala medier
  • analysera och utvärdera våra kommunikativa insatser
  • strategisk utveckling av vår digitala kommunikation
  • utbilda oss internt och stödja våra kunder i digital marknadsföring

Vilka är vi?

Tillsammans med Ängelholms kommun skapar vi förutsättningar för en positiv utveckling av näringslivet genom att stödja tillväxt i befintliga företag, söka nyetableringar och stärka förutsättningarna för nyföretagande. Vårt arbete stärker Ängelholm som platsvarumärke och destination. Läs mer om oss 

Placeringsort: Ängelholm

Tillträde: tidigast 1 augusti 2019

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar Ängelholms Näringsliv AB med Codeq AB i Ängelholm. Information om tjänsten och företaget lämnas av rekryteringskonsult Anette Andersson, 0708-952566.

Vi önskar din ansökan snarast via Codeq.se, dock senast den 21 april 2019. Vi tillämpar löpande urval, vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Läs mer