ÄHLM2302

Släpp priserna loss, det är vår!

Vänta! Innan du blir arg och gör som Lena Nymans karaktär Frida, i 70-talsklassikern jag parafraserar, och åker ner för att skriva slagord på våra kontorsväggar, så menar jag så klart inte våra skenande konsumentpriser utan årets företagspriser! För visst är det fantastiskt roligt att vi i Ängelholm har en sådan enorm företagsskatt att hylla. Särskilt roligt är det att få följa de företag som är så skickliga att de, med några års mellanrum, tar sig fram som finalist i de olika kategorierna.

Detta nummer av ÄHLM har vi så klart stort fokus på årets finalister men, tar oss hela resan från 50-åriga företagsjubilarer till arbetet med framtidens kompetensförsörjning. Där emellan kan kanske reportaget från Skåne Marin också locka till en annan, lite blötare, livsresa? Vi är säkert många som längtar efter sol, värme och tur på sjön. Varför inte hela vägen till Gotland, tipsen finner du i alla
fall här! Kanske är ändå 70-talet en omedveten röd tråd i detta nummer? Krig, energikris och inflation känns ju igen. Skönt då att konstatera att det ordnade sig då och kommer att göra så igen! Så släpp loss, våren är här!

Andreas Jarud
Vd Ängelholms Näringsliv

Läs ÄHLM2302 direkt på skärmen (öppnas i nytt fönster) >