ÄHLM2202

Den ljusnande framtid är vår!

I förändringens tider prövas våra invanda levnadsmönster oavsett om vi vill det eller inte. Effekterna av globalisering, digitalisering, pandemi och den pågående destabiliseringen av det geopolitiska säkerhetsläget händer inte »någon annanstans« och stannar inte vid passkontrollen på Arlanda eller ens vid kommungränsen till Ängelholm.

I detta nummer av ÄHLM hittar du det pågående resultatet av hur några entreprenörer hanterar förändringens inneboende möjligheter. Thevinyl tar, med hjälp av IXX och digitaliseringscheckar, ett nytt kliv i sin tillväxtsresa. Derome planerar en helt ny stadsdel i trä. Backahill siktar med ÄHLM Market på framtidens stadskärna och fantastiska Paul och Åsa Cook odlar regenerativt och ekologiskt i Vejby.

Varje generation har säkert upplevt att det är just i deras tidevarv som det sker snabba förändringar men det är först i historiebeskrivningen vi förstår vad de inneburit. Till dess väljer jag att sälla mig till Sätherberg, Dahlgren och Uggla. Världens möjligheter ligger i våra egna händer, så visst är den ljusnande framtid vår!

Andreas Jarud
Vd, Ängelholms Näringsliv

Läs ÄHLM2202 direkt på skärmen (öppnas i nytt fönster) >