ÄHLM 2104

Flyttar din inställning med oss andra Ängelholmare?

I över 10 år har jag som vd för Ängelholms Näringsliv mött entreprenöriella, företagsamma och kreativa människor som, i med och motgång byggt, befäst och berikat vårt gemensamma samhälle. Otaliga omöjliga målsättningar har mötts och överträffats under åren. Förvånansvärt nog är det inte målets storlek i sig som definierat vad som varit möjligt, utan snarare vad man enskilt och tillsammans varit bredd att göra.

Utan inställningen »det här kan jag« och »vi klarar detta« hade syskonen Måns Månsson och Sara Karlsson inte lyckats utveckla Falvir till det bolag det är idag. Idén om högre utbildningar vid ett Campus Ängelholm hade varit skrotad samtidigt som den uttalades och Entechs högtemperatursungar hade aldrig visat vägen ut i rymden.

Hela detta nummer av ÄHLM är en hyllning till alla som vågat och vågar. Till er som har modet att tro på det ni gör och göra det ni tror på. Till er som ser möjligheterna. Nu har vi alla fått en biljett till framtiden. Vi säger hej då »nejsägare«, »felletare« och »nånannanister« och gör en inställningsflytt från »det går aldrig« till en förstaklassresa mot att förverkliga det omöjliga.

Och det bästa av allt, du flyttar inte ensam – Tillsammans händer det!

Andreas Jarud
Vd Ängelholms Näringsliv

Läs ÄHLM2104 direkt på skärmen >