ÄHLM 2102

HI, HU, KBK!

ÄHLM har alltid varit en hyllning till alla er som vågar ta för er av möjligheterna som står framdukade på livets bord. Jag blir svag i benen när jag tänker på att en prisutdelning för förtjänstfullt företagande, i minimal pandemikostym, leder till ny vänskap och en podd om Ängelholm. Manuela, Andreas och Tom ni förkroppsligar den entreprenörskraft som vibrerar genom vår vackra bygd. När ni, om några månader, ska fira 10 000 lyssningar, gör det på Ll’Amice under parollen, – della vita!

I detta nummer av får vi också veta mer om företagen som satsar stenhårt på att utveckla centrum, vi får en inblick i den världsunika plattformen Prodikt och Anna och Louise hälsar från Företagardagarna Digital. Dessutom avslöjar vi varför LRF Konsult numera heter Ludvig & Co.

Missa inte heller att läsa om satsningen på Batteristudion som tre välkända tre entreprenörshjärnor skapat som en möjlighet för sig själva och alla oss andra.

Tack alla ni entreprenörer där ute som Håller i, håller ut och kör bara kör. Eller som vi från Ängelholms Näringslivs företagsklack skanderar för att hylla era insatser: – HI, HU, KBK!

Trevlig läsning!

Andreas Jarud
Vd Ängelholms Näringsliv

 

Läs ÄHLM2102 direkt på skärmen >