ÄHLM 2401

Är du hållbar (än), gamle vän (och för vem)?

I proggruppen Gläns över sjö & strands debutalbum från 1970, Är du lönsam lille vän? flyttar folket in till städerna i söder och kvar finns ingenting. Idag, ett halvsekel senare, ser vi början på en återflytt där tillväxten är i mångt och mycket driven av hållbarhetsfaktorer. I allt fler företag står hållbarheten i lika stort fokus som lönsamheten och strategier och arbetssätt formas utifrån perspektiven; ekonomisk hållbarhet, social hållbarhet och miljömässig hållbarhet.

I detta nummer av ÄHLM finns hållbarhetsaspekten i såväl vers, brygga som refräng och jag är övertygad om att du finner inspiration och vägar att utveckla ditt fortsatta arbete.

Det blir så tydligt att hållbarhetsarbetet inte längre är en massa otydligt globalt utan ett naturligt lokalt. Att vi alla kan göra en viktig insats för oss själva, våra grannar och resten av världen. Idag och i framtiden. Så får jag fråga dig, är du hållbar än gamle vän?

Andreas Jarud
Vd Ängelholms Näringsliv

 

PS. Oavsett vart du befinner dig på din hållbarhetsresa är vårt nya hållbarhetsavtal och det nätverk du får där en ovärderlig hjälp. Har du inte redan gjort det så klicka här och skriv under!

 

Läs ÄHLM2401 direkt på skärmen (öppnas i nytt fönster) >