ÄHLM 2101

De som gör utmaningar till möjligheter

I detta nummer av ÄHLM får vi återigen följa med Ängelholmare som vågar följa sina hjärtan och inte låter sig begränsas av något. I dessa synnerligen tunga tider behöver vi se extra till dessa modiga entreprenörer som inte bara håller i och håller ut, utan som bygger nytt och bygger ut! För det är på sådan entreprenörsanda vår gemensamma välfärd vilar.

Det faktum att Ralf vågar utveckla Wine to Dine med Magasinet, att Johan och Michelle tar ett jättekliv med Flickans Städ och att Jonas och Helena bygger ut sin hotellverksamhet just nu betyder mer än vad man kan tro. Att Ängelholm dessutom har Jenny, Maria, Mattias och Anna som tar sina första steg i sina nya bolag ger hopp om framtiden.

Missa inte heller reportaget om Kristina, vår nya kommundirektör, som är ett levande bevis på att entreprenöriellt tänkande och ledarskap är lika viktigt i den offentliga världen.

Tack till er alla som gör utmaningar till möjligheter och skapar jobb och skatteintäkter. Tack för finansministerns fyllda lada och för pengarna till IVA, vaccin och distansundervisning.

 

Andreas Jarud
Vd Ängelholms Näringsliv

Läs ÄHLM2101 direkt på skärmen >