ÄHLM 1904

Receptet för framgång

Den 25 september i år fick jag en ny förebild. Det är en hösttypisk blåsig och mulen eftermiddag när vi inleder ett av alla våra företagsbesök. Som ni kanske vet träffar vi årligen ca 80 företag för att diskutera hur vi tillsammans kan skapa ett ännu bättre företagsklimat i Ängelholm.

På sitt kontor berättar Robert Hoti om hur starten av en trädgårdstjänstverksamhet från lägenheten på Villan utvecklats till ett byggföretag med 30-talet anställda. Han visar bilder på renoveringar och nybyggen RBA Bygg gjort den senaste tiden. Bara några år tidigare bar Robert upp sina verktyg för trapporna till lägenheten varje kväll så att de inte skulle försvinna från bilen under natten. Svenska lärde han sig under tiden.

Roberts historia leder i bevis att vilja och hårt arbete är receptet för framgång och jag rekommenderar er varmt att läsa hela reportaget om RBA Bygg i detta nummer av ÄHLM. Missa inte heller artikelserien om planerna för en helt ny stadsdel mitt i stadens kärna och hur politisk handlingskraft visat vägen för hur denna typ av svåra men ack så viktiga beslut kan tas. Detta och som vanligt en mängd andra spännande företagsreportage får avsluta 2019-års ÄHLM.  Tack alla otroliga företagare för att ni vågar följa era drömmar och för allt fantastiskt ni skapar! Jag längtar redan till ÄHLM 20-01!

Andreas Jarud

Läs mer här