ÄHLM 1701

“Some people regard private enterprise as a predatory tiger to be shot. Others look on it as a cow they can milk. Not enough people see it as a healthy horse, pulling a sturdy wagon.” Så lär Winston Churchill en gång så elegant beskrivit företagens roll i vårt samhälle och visst har han rätt. Därför har vi på Ängelholms Näringsliv gjort det till vår mission att utöver allt det praktiska arbetet med att skapa förutsättningar för ett blomstrande näringsliv också lyfta fram, synliggöra och hylla den dagliga gärning ni alla utför.
Jag är stolt över att i detta nummer av ÄHLM åter kunna bjuda er på den respektingivande spännvidd som vår region erbjuder. Vår alldeles egna supersportbilsstolthet Koenigsegg Regera(-r) bilsalongen i Genève och Cimco Marines unika båtmotorer lägger de sju haven under sig! Hela världen är dock otillräcklig om inte vi mår bra på hemmaplan. Det är därför så spännande att en ny modell för svensk vård och hälsa växer fram just här i Ängelholm.
Inget av detta, eller för den del inget överhuvudtaget i detta magasin, hade varit möjligt utan visionära, entreprenöriella och företagssamma människor.  Därför riktar jag ett tack till alla er som vågar driva, utveckla och skapa företag som bygger grunden i vårt samhälle. Utan er stannar Ängelholm (och världen)!

Andreas Jarud
Vd, Ängelholms Näringsliv AB


    Kontaktuppgifter


    Faktureringsuppgifter    Önskar ni tillgång till el vid er monter?

    Vilken beskrivning passar in på dig?