Utbildningar för dig

Här kan du ta del av ett antal olika webbutbildningar med tips och råd om hur ni kan synas med ert företag i olika digitala kanaler. Som komplement till utbildningarna finns också en exportmognadshandbok för dig som vill börja eller redan arbetar med internationella marknader.

Vässa din marknadsföring och skyltning med Citykompetens

Nu har du möjlighet att ta del av kostnadsfria utbildningar framtagna speciellt för dig med verksamhet På Stan. Utbildningarna är framtagna av och testade i fyra andra cityorganisationer och har fått mycket positiv respons. Du tittar på filmerna i din egen takt och i vilken ordning du vill, när det passar dig ända fram till juni 2022 och kan se sekvenserna hur många gånger du vill, för att du ska kunna testa olika upplägg i din verksamhet. Utbildningarna fungerar för såväl butik och restaurang som andra konsumentrelaterade näringar.

  • Facebook –allt från att starta en företagsprofil till hur du annonserar, skapar evenemang och konverterar till köp
  • Instagram – allt från profilskapande till livesändningar, konvertering och statistik
  • Visual merchandising – lär dig skapa säljande miljöer både inne och ute, genom skyltar, belysning, inredning och mycket mer

Så här gör du för att ta del av utbudet i Citykompetens: Gå in på www.citykompetens.se, klicka på På Stan Ängelholm och ange därefter lösenordet som du fått från oss tidigare. Har du glömt ditt lösenord? Kontakta oss på info@engelholm.com så hjälper vi dig.

Värdskap- och Destinationskunskap – webbutbildning

Möter du dagligen kunder i ditt arbete? Då är vår kostnadsfria digitala värdskapsutbildning något för dig.
Utbildningen består av två delar där vi i del 1 går igenom grunderna i ett gott värdskap och i del 2 får du en presentation om allt som Nordvästra Skåne har att erbjuda. Vår förhoppning är att du ska få ny kunskap och nya insikter som du i din tur kan ta med dig i dina kundmöten. Allt för att vi ska ha ett värdskap i världsklass!

Starta kursen

Tripadvisor – webbutbildning

Hur kan jag arbeta med Tripadvisor för att få fler besökare till mitt företag?

Facebook – webbutbildning

Varför ska mitt företag synas på Facebook och hur gör jag för att skapa ett företagskonto och sprida min information?

Google My Business – webbutbildning

Hur gör jag för att synas med mitt företag på Google My Business och varför ska jag finnas där?

Att arbeta med internationella marknader – handbok

Få kunskaper om vad som krävs av dig som företagare, och din produkt, för att kunna jobba med internationell turism i en destination som definieras som anpassad att arbeta med internationella besökare.

Läs Exportmognadsmanualen (pdf, öppnas i nytt fönster)