FÖRETAGARDAGARNA 2025

Ett av nordvästra Skånes största näringslivsevent FÖRETAGARDAGARNA är åter på Rögle BK:s hemmaarena Catena Arena, där vi i maj 2025 samlar näringsliv och privatpersoner under ett och samma tak.

Efter några år med fokus enbart på B2B (företag som gör affärer med företag) återgår vi nu till det stora konceptet med 200 utställarplatser, föredragsprogram och massor av aktiviteter för både näringsliv och privatpersoner. Utställarna kan vara företag, verksamheter och föreningar som vill möta näringsliv och privatpersoner i nordvästra Skåne.

 

Bli sponsor eller partner och markera er position på marknaden

Som partner till Företagardagarna medverkar ni till att stimulera företagsamhet och tillväxt, utvecklingen av mässan som återkommande arena för näringslivet i regionen, samtidigt som ni syns extra tydligt och visar er närvaro i regionen. Det ger en möjlighet att markera position på marknaden – exklusivt och i exakt rätt forum!

Våra partnerskap är ömsesidiga förhållanden där vi tillsammans formar innehåll, kommunikation och marknadsföring för att det ska bli så givande som möjligt. Vi erbjuder paket i olika nivåer, för att hitta de rätta samarbetena som ger bäst resultat för alla parter. Utöver våra färdiga partnerpaket finns det såklart även möjlighet att tillsammans med oss se över hur vi kan skräddarsy nya möjligheter till exponering, oavsett storleken på din budget.

Ta kontakt med projektledare Helena Ring för att prata om partnerskap i Företagardagarna.

 

Bli utställare och möt potentiella kunder från hela nordvästra Skåne

Vi välkomnar företag, verksamheter och föreningar till att delta som utställare vid Företagardagarna 2025. Tillsammans med er fyller vi arenan!

Montersläpp kommer att ske i två steg. I slutet av hösten 2024 öppnar vi upp bokningen för kunder till Ängelholms Näringsliv AB. Senare i vinter öppnas bokningen upp för alla företag, verksamheter och föreningar som vill möta regionens näringsliv och privatpersoner från nordvästra Skåne.

 

Missa ingenting – få de senaste nyheterna direkt i din inkorg

Skriv upp dig för vårt nyhetsbrev så ser vi till att ge dig all information inför montersläppen.

 

 

Det är vi som arrangerar Företagardagarna

Företagardagarna arrangeras av Ängelholms Näringsliv AB. Tillsammans med våra partners samlar vi regionens näringsliv i en arena som skapar goda affärsrelationer och bättre företagsklimat som ger affärsnytta på lång sikt och en hållbar tillväxt i näringsliv och samhälle.

 

Kontakta oss för mer information och förfrågningar

Projektledare
Helena Ring
Näringslivsutvecklare
0431-47 24 02
Helena.Ring@engelholm.com