Ställ ut på Företagardagarna- få platser kvar!

Företagardagarna är en business to business-mässa med utställare från blandade branscher. Företagen verkar i nordvästra Skåne, kan vara stora eller små och erbjuder produkter och/eller tjänster till andra företag.

Anmäl intresse av att ställa ut på Företagardagarna B2B 14-15 september. Det finns ett fåtal platser kvar!

                                                                                             

UTSTÄLLARINFORMATION

Datum: 14 – 15 september 2023
Öppettider: 10:00-16.00, båda dagarna
Adress: BW Plus Hus 57 Östergatan i Ängelholm

Inflytt: 14 september kl. 07:30-09:45
Utflytt: 15 september kl 16:00-17:30
Av- och pålastning sker framför hotellet. 

Pris: 4500 kronor ex moms
I priset ingår en utställningsyta om 2 x 1 m. Fritt wifi. Tillgång till el (medtag egen 3 m förlängningskabel). Kaffe/vatten i mässcaféet. För 2 personer ingår lunch båda dagarna, samt AfterMäss 14 september.

Utställarplatsen

Platsen ni får tillgång till har en golvyta som är 1 meter djup och 2 meter bred, och den har inga fasta monterväggar. Utställare är placerade med en vägg eller fönster bakom, eller rygg i rygg med annan utställare. Ytan är tom, men det går bra att t.ex. ta med ett ståbord. Behöver ni el till belysning eller dator tar man med egen 3 meters förlängningskabel.

Se till att ert budskap syns, t.ex. med 1-3 rollups eller skyltar. Tänk dock på att det ej går att fästa något på väggarna. Addera något som drar blicken till sig – kanske en dekoration som sticker ut. Kan ni vara flera som bemannar montern är det att föredra, då har ni möjlighet att röra er runt och prata med andra utställare eller delta i någon av mässans programpunkter. Utanför mässhallen finns dessutom ett mässcafé som passar perfekt för det spontana mötet över en kaffe!

Parkering

Parkering finns bl.a. på Nya Torg, Mejeritomten och Parkskolan. Ingen parkering finns tillgänglig på Hus 57.  > Parkeringskarta

 

__________

Fler sätt att synas? 

Även om man inte deltar som utställare på Företagardagarna kan man synas på andra sätt. Man kan t.ex. vara en av deltagarna i en programpunkt, boka ett av våra mötesrum och bjuda in kunder, eller varför inte boka en exponeringsyta?

Hör av er så tar vi en diskussion > kontakt Ängelholms Näringsliv

 

Anmäl intresse om att ställa ut


    Kontaktuppgifter


    Faktureringsuppgifter


    Är du kund i Ängelholms Näringsliv?