Företagardagarna

Företagardagarna  D i g i t a l

”Digitala mässor är här för att stanna – bra för miljön, kostnadseffektivt och mätbart”
Vi arbetar för fullt med att kunna erbjuda er en digital näringslivsmässa den 7 maj 2021. Intresset för en digital mässa är stort både från utställare och besökare vilket gör vårt arbete extra roligt. Vi vill skapa en mässa för företag och besökare som kan träffas i en inspirerande virtuell miljö, där den digitala räckvidden kan nå långt över kommungränserna.

Att ställa ut digitalt ger fördelar
På Företagardagarna Digital kan du sälja och demonstrera dina produkter genom att stärka ditt varumärke och profilera dig, testa och visa nyheter, knyta nya kontakter och chatta med dina kunder och besökare. Det finns möjlighet till förbokade möten men livechatten fångar även upp spontanbesökaren.

Under själva mässdagen bemannar ni er monter med exempelvis med beskrivande texter om företaget, med livechatt, livesändning, mässerbjudande och förinspelade företagspresentationer. Er monter kommer vara aktiv på mässans hemsida i 4 veckor.

Företagardagarna Digital håller fri entré för alla besökare vilket ger er möjlighet att fritt bjuda in dem ni vill ska ta del av mässan. Inbjudningslänk kommer att distribueras ut till er i god tid innan mässan.

Föreläsningar
Vi bjuder med glädje in er till Företagardagarna Digital och till våra kostnadsfria föreläsningar. Förkovra, inspireras och kompetensutveckla dig. Föreläsningsprogrammet släpps den 25 mars.

Business Breakfast och After Mäss
Vi planerar för digitala sideevents såsom Business Breakfast och After Mäss. Ni kan förbereda er på interaktiva möten där vi blandar business, inspiration, kunskap och glädje. Mer information kommer inom kort.

Vi kommer löpande med mer nyheter på våra olika plattformar. Har du funderingar eller tankar är du varmt välkommen att kontakta oss redan nu.

Företagardagarna Digital
Ängelholms Näringsliv AB
Kontakt projektledning