KAFFE MED AI

    – Upptäck hur AI kan underlätta arbetet med ansökningar, anbud och offerter!

Välkommen till en eftermiddag där vi utforskar hur artificiell intelligens kan effektivisera ditt arbete med ansökningar, anbud och offerter. Vi djupdyker i hur du kan skapa en anpassad GPT som optimerar användningen av dina resurser för att skräddarsy resultat efter dina specifika behov.

Våra workshopledare > 
Neil Williams -Dataexpert med expertis inom energi, cleantech och mobilitet
Johan Ekroth – Grundare av Berit.ai, prompt engineer och produktansvarig

PROGRAM 21 maj >

14:30 Kaffemingel: Nätverka och träffa deltagare
14:50 Välkommen: En kort introduktion till eftermiddagens agenda
15:00 Presentation: Berit.ai
15:15 Live demonstration: Bygg en GPT för dina anbud
15:35 Workshop: Anpassa AI i din verksamhet
16:15 Sammanfattning och avslutning

Efter inledande mingel så startar vi programmet med att presentera olika anpassade GPT-modeller, vilka har legat till grund för skapandet av den AI-baserade marknadsföraren Berit.ai. Därefter visar vi hur du själv kan skapa en struktur som effektiviserar ditt vardagsarbete, med fokus på ansökningar, anbud och offerter.

Under workshopen erbjuder vi två perspektiv: ett på engelska för större företag och ett på svenska för mindre företag. Vänligen ange i din anmälan vilket som passar dig bäst.

INFO OCH ANMÄLAN >

Tid: Tisdag den 21 maj kl 14:30-16:30
Var: Batterifabriken, Industrigatan 6
För vem: För dig som kund i Ängelholms Näringsliv som är intresserad av att veta mer om hur man med hjälp av GPT-modeller kan underlätta arbetet med ansökningar, anbud och offerter.
Pris: Utan avgift.
Anmälan: Anmäl dig genom att fylla i formuläret. Anmälan öppen så länge det finns platser kvar, dock som längst till 17 maj. Tänk på att i formuläret välja vilken av grupperna du vill delta i under workshopen.
Avanmälan/förhinder: Har du som anmäld fått förhinder uppskattar vi en avanmälan så snart som möjligt. Avanmälan skickas till info@engelholm.com (Vi tillämpar en no show-avgift vid utebliven närvaro på 100 kr exkl moms).

Anmäl dig >

    Vilken workshops-grupp vill du anmäla dig till?

    Genomförd bokning innebär att du godkänner våra villkor och samtycker till att namn, personuppgifter och kontaktuppgifter registreras i vårt kundregister. Genom anmälan godtar du också att ditt namn offentliggörs i vår marknadsföring. Bilder som tas under våra arrangemang kan komma att användas på hemsidor, i annonser och trycksaker för Ängelholms Näringsliv AB och eventuell medarrangör för det specifika eventet. Vi gör allt vi kan för att tillhandahålla så korrekt information som möjligt. Vi reserverar oss dock för eventuella fel i informationsflödet. Du som av personliga skäl inte vill att ditt namn eller bild ska synas kontaktar oss på info@engelholm.com. Vi tar hänsyn till bilder där personen tydligt kan identifieras, inte massbilder där personen är en av många deltagare.

     

    KONTAKTA OSS >

    Vill du veta mer om detta event? Ta kontakt med oss!
    Johan Ekroth, Batterifabriken och Berit.ai. > johan@berit.ai
    Helena Ring, Näringslivsutvecklare Ängelholms Näringsliv > Helena.Ring@engelholm.com

     

    Se fler kommande event  > Näringslivskalendern i Ängelholm