Lediga lokaler

 

Söker du ledig lokal i Ängelholm?

I Ängelholm samverkar Ängelholms Näringsliv, kommunen och fastighetsägarna i syfte att erbjuda bästa möjliga förutsättningar att etablera eller utveckla sin verksamhet. Vi hjälper nya företag och företag som vill expandera inom kommunen. Samsynen och viljan att förenkla och utveckla information och de processer som möter företagen ser vi som en enorm styrka. Både för de som bestämt sig och för de som fortfarande befinner sig i beslutsprocessen under beaktande av alternativa orter. Vi på Ängelholms Näringsliv hjälper dig kring förfrågningar om mark och lokaler och vi har tillsammans med Objektvision utformat en sökfunktion för lediga lokaler i Ängelholms kommun se nedan.

Vill du marknadsföra ledig mark eller lokal i Ängelholm?

Har du ledig mark eller lokal? Då kan du som är kund i Ängelholms Näringsliv registrera dig gratis här  via vårt kommunavtal. Scrolla ner en liten bit och välj annonspaket Kommun. Eller kontakta oss gärna så hjälper vi dig via vårt fastighetsägarnätverk, att hitta rätt lokal på rätt på plats eller så kan vi hjälpa dig att annonsera ut din lediga lokal åt dig.
Kontakt: Helena Ring, Näringslivsutvecklare 0431-47 24 06

  • Lokalguiden har ett stort utbud av lediga lokaler runt om i landet. De förmedlar alla typer av lokaler såsom kontor, butikslokaler och lagerlokaler i Ängelholm. Läs mer
  • Lokalnytt presenterar också lediga lokaler för dig som söker lokal i Ängelholm. På ett enkelt och smidigt sätt hittar du lämpliga lokaler för just din verksamhet. Läs mer
  • Ängelholms kommun har byggklar mark i attraktiva lägen och för olika ändamål. Via Markregister Syd hittar du ledig mark i Ängelholm med omnejd.