Företagardagarna

18-19 maj 2018
Företagsmässan för alla branscher
Mässan är fullbokad. Finns lediga platser i Regionens Skafferi, se nedan. 

Ängelholms Näringsliv arrangerar årligen Företagardagarna i Lindab Arena.
Regionens hårt jobbande företagare är värda några dagar för att hämta inspiration, hitta möjligheter till nya affärsmöjligheter och skapa bestående nätverk med varandra.

Företagardagarna är företagsmässan som sedan lång tid varit ett årligt återkommande event där aktörerna inom näringslivet dessutom kunnat föra en viktig dialog med det offentliga.Ta chansen att hitta nya och spännande företag i vår region. Stora som små företag, i alla möjliga branscher, kommer att finnas på plats. Med drygt 200 utställare och ca 7500 besökare på två dagar är detta regionens största mötesplats för näringslivet.

Spännande föreläsningar!
Företagardagarna erbjuder ett gediget utbud av kostnadsfria föreläsningar. Föranmälan krävs.
Se mer hela programmet här

Enkelt att delta
Mässans syfte är att öka den regionala andan och uppmuntra till affärer inom regionen, och det ska vara enkelt att delta för alla!  Ett ypperligt tillfälle att skapa underlag för ökade affärer. Alla ska kunna vara med: Företagsjättar, småföretag och hobbyföretagare. Presentera er verksamhet, era tjänster och produkter för andra företagsrepresentanter, företagare och besökare i en avslappnad miljö. Anmäl dig här Att ställa ut på mässan skapar nya, personliga kontakter och affärsmöjligheter till en oslagbart låg kostnad. Eller kom som du är och mingla med visitkortet i fickan.

Regionens Skafferi

Finns ledig platser.
I samarbete med Food Evolution arrangerar vi i år Regionens Skafferi i samband med mässan.
Därför erbjuder vi nu er som arbetar med mat på något sätt i vår region Familjen Helsingborg att ställa ut tillsammans med Food Evolution i ett eget mässområde som vi kallar Regionens Skafferi. Anmäl dig här

Varmt välkomna och vi ses i Lindab Arena!

Företagardagarna 2018
Projektledare Louise Modig och Anna Berglund
Kontakt: E:anna.berglund@engelholm.com M: 0734-336832