Företagardagarna

18-19 maj 2018

Företagsmässan för alla branscher!

Ängelholms Näringsliv arrangerar årligen Företagardagarna i Lindab Arena!

Regionens hårt jobbande företagare är värda några dagar för att hämta inspiration, hitta möjligheter till nya affärsmöjligheter och skapa bestående nätverk med varandra.

Företagardagarna är företagsmässan som sedan lång tid varit ett årligt återkommande event där aktörerna inom näringslivet dessutom kunnat föra en viktig dialog med det offentliga.
Ta chansen att hitta nya och spännande företag i vår region. Stora som små företag, i alla möjliga branscher, kommer att finnas på plats.
Med drygt 200 utställare och ca 7500 besökare på två dagar är detta regionens största mötesplats för näringslivet.

Enkelt att delta
Mässans syfte är att öka den regionala andan och uppmuntra till affärer inom regionen, och det ska vara enkelt att delta för alla!  Ett ypperligt tillfälle att skapa underlag för ökade affärer. Alla ska kunna vara med: Företagsjättar, småföretag och hobbyföretagare. Presentera er verksamhet, era tjänster och produkter för andra företagsrepresentanter, företagare och besökare i en avslappnad miljö.

Att ställa ut på mässan skapar nya, personliga kontakter och affärsmöjligheter till en oslagbart låg kostnad. Eller kom som du är och mingla med visitkortet i fickan.

Har ni tankar eller idéer om framtida evenemang?
Då är ni välkomna att höra av er till oss på anna.berglund@engelholm.com eller 0431 – 47 24 02.

Vi ses i Lindab Arena!