Företagardagarna

18-19 maj 2018
Företagsmässan för alla branscher med fri entré.

Företagardagarna är regionens största näringslivsmässa och är ett årligt återkommande event. Ta chansen att hitta nya och spännande företag i vår region. Stora som små företag, i alla branscher, kommer att finnas på plats. Med drygt 200 utställare och ca 7500 besökare på två dagar är detta en unik mötesplats.

Spännande föreläsningar!
Företagardagarna erbjuder ett gediget utbud av kostnadsfria föreläsningar. Föranmälan krävs.
Se mer hela programmet här

Enkelt att delta som både utställare och besökare
Mässans syfte är att öka den regionala andan och uppmuntra till affärer inom regionen, och det ska vara enkelt att delta för alla!  Ett ypperligt tillfälle att skapa underlag för ökade affärer. Alla ska kunna vara med: Företagsjättar, småföretag och hobbyföretagare. Presentera er verksamhet, era tjänster och produkter för andra företagsrepresentanter, företagare och besökare i en avslappnad miljö.
Att ställa ut på mässan skapar nya, personliga kontakter och affärsmöjligheter till en oslagbart låg kostnad. Eller kom som du är och mingla med visitkortet i fickan.

Vi är stolta och glada att informera att mässan nu är fullbokad för utställare. Vi hälsar er välkomna som besökare!

Regionens Skafferi

I samarbete med Food Evolution arrangerar vi i år Regionens Skafferi i samband med mässan.
Företag som arbetar med mat på något sätt i vår region Familjen Helsingborg, ställer ut tillsammans med Food Evolution i ett eget mässområde som vi kallar Regionens Skafferi.

Varmt välkomna och vi ses i Lindab Arena!

Företagardagarna 2018
Projektledare Louise Modig och Anna Berglund
Kontakt: anna.berglund@engelholm.com 0734-336832