b2b- torget

Erbjudande på b2b-torget


Vill du också göra en bra affär?
Passa på att utnyttja de tjänster och förmåner som nedanstående kunder erbjuder er som är med i Ängelholms Näringslivs nätverk.
Här har ni helt enkelt möjligheten att skapa nya affärsmöjligheter sinsemellan er.


Rabatterat partnerpaket till Parasportfestival 13-14 juli 2018
Vi bedriver en ideell förening i Ängelholm som heter Alla kan IF och sysslar främst med handikappidrott (Parasport). Alla kan Parasport Festival arrangeras för 3 året i rad och arrangeras för att belysa och engagera de personer som både har en funktionsnedsättning eller ej. Att utföra olika idrottsaktiviteter tillsammans tror vi är ett vägvinnande koncept. Under de två dagarna arrangeras aktiviteter för hela familjen och en mängd olika uppträden på Ängelholms stortorg alltså en riktig stadsfest. Kommande sommar kör vi den 13-14 juli på Ängelholms stortorg. Är ni kunder i Ängelholms Näringslivs nätverk erhåller ni 20% rabatt på alla sponsoralternativ.
Ni får gärna se över era möjligheter till att vara en del av denna glädjespridande festival. För mer information om partnerpaket se filerna nedan. Öppna filerna i Google Chrome.
Klicka här så kan du se en film från förra årets festival.
Klicka här så kan du se en film på årets lineup.
Kontakt:
Andreas Söderkvist
Tel:
0763-07 24 59
E-post:
andreas.soderkvist@allakanidrottforalla.se


MerPlats.se
Ängelholms första och största förrådshotell.
För lite utrymme på kontoret? Är du säljare och har bilen full av prover och brochyrer? Eller är du hantverkare och börjar bli trött på att ha garaget fullt av prylar. Svämmar arkivet över med bokföring som måste sparas? Var skall vi göra av allt mässmaterial och sommarmöblerna till uteplatsen?
Listan kan göras hur lång som helst. Välkommen till oss på Merplats.se. Hos oss hyr du ditt förråd i storlekar från 2-20kvm.
Anläggningen bedrivs i toppmoderna lokaler med hög säkerhet i form av: inbrottslarm, brandlarm, kameraövervakning samt låssystem med händelselogg etc.
Vårt släp lånar du som hyresgäst gratis. Behöver du hyllor i ditt förråd, så fixar vi det. Vi har också en ”budsluss” till våra företagskunder. Du behöver m.a.o. inte vara på plats för att ta emot ditt gods.
Som kund i Ängelholms Näringsliv erbjuder vi på 1 månads gratis hyra när ni tecknar er för minst 3 månaders hyra. Ange Ängelholms Näringsliv när du bokar.
Kontakt:
Maria Sjöbergh
Tel:
0431-311711
Mail:
info@merplats.se
Hemsida:
www.merplats.se


2016 gjorde Facebook det möjligt att koppla ihop Messenger till facebook sidor för företag.
Med detta kom också möjligheten till automatiserade meddelanden via Messenger.
Sedan dess har inte mycket hänt så mycket, men förra året kom helt nya möjligheter där utvecklingen med Messenger tog fart på riktigt. Nu är det 2018 och de företag som ligger i framkant, tar nu chansen att använda denna helt extrema möjlighet till marknadsföring och utveckling av tjänster till sina kunder.
För första gången finns det ett media där du kan engagera och föra dialoger med dina kunder utan att själv vara närvarande. Responsen på meddelanden från Messenger går inte att jämföra med något annat vi sett tidigare.
Du kan i princip göra vad som helst med Messenger, det är bara fantasin som sätter gränserna.
Det behövs ingen utveckling av appar längre, du kan göra allt i Messenger.
Jag säger inte mer än så här, men detta är något som kan förändra stora delar av ditt företag!
Upplev själv genom att KLICKA HÄR
När: 10 april 08.30-17.00
Var: Hotell Erikslund
Pris: 4900:- plus moms För kunder i Ängelholms Näringsliv 4500:- plus moms
Rabattkod: 7563 och den anges när man beställer kursen via Messenger
Kontakt: Måns Thelander
Tel: 0767 62 66 11
E-post: info@analyytic.com
Hemsida: http://analyytic.com


Heta arbete
Trafikverksskolan i Ängelholm är känd i Sverige och Skandinavien för sin högkvalitativ järnvägsutbildning. Förutom utbildning inom järnvägen erbjuder skolan bland annat kursen Heta arbete. Den här kursen vänder sig till dig som utför eller bevakar så kallade  ”heta arbeten”. Det vill säga utför svetsning, skärning, lödning, torkning, uppvärmning, rondellslipning och andra arbeten som medför ökad brandrisk. Efter genomförd kurs får deltagarna certifikat av Brandskyddsföreningen, certifikatet är giltigt i 5 år.
När: Nästa kurstillfälle genomförs den 11 april mellan kl 8-16
Var: Trafikverksskolan i Ängelholm
Kostnad: 3100 kr/plats (exkl moms). Som kund i Ängelholms Näringsliv erbjuder vi 10% rabatt när du bokar fler än 8 kursplatser vid ett och samma kurstillfälle.
Klicka här för att läsa mer och anmäla    Kurskod: BAHETARB
Kontakt: Malin Nyman
Tel: 070-724 89 24
E-post: malin.nyman@trafikverket.se
Webb: www.trafikverksskolan.se


Vill du öka din motivation, effektivitet och skapa mer arbetsglädje?
Inzpirus bjuder in dig som kund i Ängelholms Näringsliv till kursen som vänder sig till dig som vill utveckla dig själv som människa och ditt ledarskap. Genom att ta tillvara dina drivkrafter och förstå hur dessa påverkar dig själv och andra kommer du att kunna skapa bättre och mer harmoniska relationer, mer arbetsglädje och effektivitet. Du arbetar som utvecklare, ledare, chef eller som egenföretagare.
När: Den 17-18 april, 2 dagars utbildning
Plats: Hus 57 i Ängelholm
Pris: 12 995 kr exkl. moms
Är du kund i Ängelholms Näringsliv AB så får du 10% rabatt
Anmälan: manuela@inzpirus.se eller annelie@wizardatwork.se
Läs mer
Kontakt:
Manuela Liegnell
Tel:
076-119 52 08
E-post:
inzpirus@gmail.com
Webb:
www.inzpirus.se


Hej badmintonvänner
Vi i Skäldervikens Badmintonklubb vill bjuda in dig som kund i Ängelholms Näringsliv till finaldagen i U17SM i badminton på Lingvallen i Skälderviken den 18 mars 2018.
Föranmäl er till Erik Säfsten med namn, företag och hur många ni kommer så förbereder vi platser precis intill banorna så ni på nära håll får se ungdomsbadminton på högsta nivå. Anmäld er senast 16 mars . Skälderviken har även två spelare, Kristoffer Lu och Ice Kamkuan, representerade i turneringen så vi håller tummarna för att dem tar sig ända till finaldagen.
Vår förhoppning är att ni under dagen skall finna eller fördjupa ert intresse för sporten och på sikt bli en samarbetspartner till Skäldervikens Badmintonklubb.
Varmt välkomna!
Kontakt: Erik Säfsten
Tel: 076-633 56 94
E-post: erik@safsten.se
Webb: Skäldervikens Badmintonklubb


Vill du lära dig konsten att hålla levande presentationer?
Syfte/Målgrupp: Kursen vänder sig till dig som vill utveckla din förmåga att hålla tal och presentationer. Du får praktisk erfarenhet, användbara verktyg och feedback på dina framträdanden.
När: Den 10-11 april, 2 dagars utbildning
Plats: Hus 57 i Ängelholm
Pris: 9 995 kr exkl. moms
Som kund i Ängelholms Näringsliv får du 10%
Uppge Ängelholms Näringsliv i din anmälan.
Anmälan: manuela@inzpirus.se
Ledord: Konsten att övertyga
Konsten att hålla levande presentationer: I dagens arbetsliv och samhälle blir det allt viktigare att förbättra sin förmåga att bryta igenom och göra sin röst hörd. Med retorikens grunder och praktisk övning kan du förbättra ditt resultat och nå fram med ditt budskap i vardagssituationer, i samtal med andra människor, i förhandlingar och möten samt vid större affärspresentationer och tal.
Kursinnehåll:
Verktyg för disposition av presentationer och tal
Självförtroende att våga hålla levande presentationer
Kunskap om den retoriska triaden (ethos, pathos och logos)
Använda kroppen, rösten och kläder som uttrycksmedel
Nå fram med ditt budskap
Praktisk träning och dokumentation (filmning) av din framträdanden
Feedback av kursledare och kursdeltagare
Kontakt: Manuela Liegnell
Tel: 076-119 52 08
E-post: inzpirus@gmail.com
Webb: www.inzpirus.se


Är du nyfiken på att investera för mer glädje, bättre välmående och på köpet bättre affärer?
Välkommen att utveckla dig med Fullt Fokus och Teatron i samarbete med Villa Thalassa.
Utbildningsledare är Elenor Thelander och Pernilla Tillander. Båda med gedigen erfarenhet och mycket goda referenser. I vårt senaste uppdrag minskade sjukskrivningstalet med 50% enkom pga ett bättre ledarskap.
För kunder i Ängelholms Näringsliv erbjuder vi möjligheten att gå 3 personer och ta med en 4:e för endast konf.avgiften på 600:-/dag. Är du ensam att gå från ditt företag erbjuder vi ett gratis coachande samtal emellan eller efter utbildningens slut. Värde 2000:-
Har du råd att motstå detta? För mer information
Klicka här: 
Kontakt: Elenor Thelander
Tel: 070-6645561
E-post: elenor.thelander@fulltfokus.se
Webb: www.fulltfokus.se


Naturliga Fötter – Rörelse är frihet
– Har du någon gång tänkt på hur du går och hur det påverkar dig kropp?
– Har du en ont rygg, stela axlar/nacke eller kanske ett knä som låser sig?
– Eller vill du bara lägga en god grund för fortsatt hälsa?
Jag erbjuder att komma ut till ert företag och informera om hur ni och/eller er personal kan skapa avslappning och återhämtning, samtidigt som ni rör på er. Idag är det väldigt populärt och läggs stort fokus på att vi måste träna och röra oss väldigt mycket för att uppnå god hälsa. Men tänk om det finns ett sätt att uppnå god hälsa genom att istället lägga fokus på vardagen och den rörelse som ni redan gör?
Rörelsecoachning är enkelt och alla kan delta så länge man kan promenera. Fokus ligger på att öka kroppsmedvetenheten i rörelse och känna avslappning, lätthet, rörelsefrihet och glädje.
Som kund i Ängelholms Näringsliv erbjuds ni och era medarbetare efter att ta del av individuella paketerbjudande på 5h coachning för 1995 kr (ord pris 2795 kr). Detta gäller hela 2018. Vill ni endast ta 1h så kostar det 495 kr (ord pris 595 kr).
Kontakt:
Tobias Josefsson
Telefon:
073 – 81 03 658
E-post:
info@naturligafotter.se
Webb: www.naturligafotter.se


Dags att införskaffa hållbara klappar för personal, kunder eller familj?
Goodfoot AB är ett nystartat företag i Ängelholm som har gjort det till sin mission att hjälpa företag att bli klimatneutrala på riktigt. Tillsammans med ett partnerföretag i Kenya planterar vi träd på ett mycket hållbart och etiskt sätt och hjälper tillsammans med våra kunder till att utrota fattigdom och korruption i detta fantastiska land.
Gör detta och nästkommande år till ett hållbart år genom att köpa träd.
På köpet blir ditt företag grönt, en profil som både personal och kunder uppskattar i dag.
Gå direkt till erbjudandet här och få nästan 30% rabatt som kund i Ängelholms Näringsliv: http://www.goodfoot.se/julklapp-engelholm/
Kontakt: Magnus Häggbom
Tel: 0703-359 357
E-post: magnus@goodfoot.se
Webb: www.goodfoot.se


Taxi Ängelholm: -Spara kostnader för tjänstebilen och hoppa över dyra parkeringsavgifter
Eller bara få tid över till annat?  Taxi Ängelholm erbjuder helgfri måndag till fredag 10% rabatt mellan 08.00-16.00 på persontransporter inom Ängelholms stad. Vi erbjuder även fastpris 150kr ink moms för ett bud inom 5 kilometer från utgångspunkten inom Ängelholms stad under dessa tider. Max storlek vad som går in i bagagerummet på en kombi och ej över 30kg.
När du ringer och bokar uppge att du är kund i Ängelholms Näringslivs nätverk.
Önskar du bli fakturakund? Besök vår hemsida enligt nedan och fyll i en kontoansökan.
Kontakt:
Magnus Borgström
Tel:
0431-17 17 0
E-post:
info@taxiengelholm.se
Webb:
www.taxiengelholm.se


TEMPUS
Fem personer får prova fyra nummer av  tidningen TEMPUS helt gratis.
Tidningen TEMPUS – världens nyheter på svenska varje vecka sedan 37 år tillbaka. I brevlådan varje fredag eller bör finnas på kommunens bibliotek.
TEMPUS är en oberoende, trovärdig och annorlunda tidning som speglar världen varje vecka med nyheter, analyser och konsekvensbeskrivningar – på svenska. Vi har samarbetsavtal med flera av världens mest respekterade tidningar som Der Spiegel, The New York Times, The Washington Post, Bloombergs News med flera. Därmed ingår också en rad av världens främsta journalister i vår redaktion. Vi är också stolta att presentera kolumnister som Ingmar Karlsson, Olof Ehrenkrona och Frida Metso.
I fjol var TEMPUS en av de tidskrifter som utsågs till månadens tidskrift av Sundsvalls bibliotek.
Du och ytterligare fyra personer kan få prova tidningen gratis under en månad (fyra nummer) utan förpliktelser. Väljer ni sedan att prenumerera så erbjuder vi 50 procents rabatt på två-, ett- eller halvårsprenumeration (ord pris 2270 kr respektive 1 235 kr och 725 kr). Mer information om TEMPUS finns på vår hemsida: www.tempus.se
Vill ni testa oss, lämna namn och adress till fem personer och vi skickar tidningen under fem veckor helt gratis. Gå till erbjudandet genom att klicka på länken: https://www.tempus.se/provapa
Kontakt: Bert Lundkvist
Tel: 070-626 23 13
E-post: bert@bl-info.nu
Webb: www.tempus.se


Ta chansen att teckna aktier i etablerat vårdbolag med stora framtidsutsikter!
Bolaget genomför en Private Placement emission där avsikten är att expandera verksamheten och tillföra fler affärsområden till sitt vårdutbud. Är du kund i Ängelholms Näringsliv och är det minsta nyfiken, maila daniel@vardkliniken.se så skickar vi vårt memorandum och du kan ta del av vårt erbjudande. Tveka inte!


Nu kommer appen Min Stad till Ängelholm!
Vi tror på den lokala handeln och vill därför presentera er för appen Min Stad.
Min Stad appen är en plattform som främjar den lokala handeln. I appen Min Stad Ängelholm syns endast anslutna företag, med adress i Ängelholms kommun, med information och erbjudanden.
Appen är givetvis gratis att ladda ner för alla kunder som vill ha de senaste och bästa erbjudandena.
Min Stad appen finns redan i Landskrona.
Kunder till Ängelholms Näringsliv betalar endast 1450:-/mån (ord. pris 1595:-/mån).
Vill du veta mer? Vi svarar gärna på frågor.
Kontakt: Alex Nielsen
Tel: 0703-768601
E-post: alex.prospere@outlook.com
Webb:  www.iminstad.se


Spectratec AB
Vi är ett företag som jobbar med Solskydd, Säkerhet och Profilering. Solskyddsfilm fastighet/fordon, säkerhetsfilm fastighet, inbrottsskydd, reklam, trycksaker, skyltar med flera kringliggande produkter.
Vi har 10 års erfarenhet i branschen och vi finns i Ängelholm, Helsingborg och Malmö. Kunder i Ängelholms Näringsliv erhåller ni 15% rabatt på ordinarie priser.
Glöm ej att uppge att du är kund i Ängelholms Näringsliv för att erhålla rabatten.

Kontakt: Magnus Christensson
Tel:
0431-44 44 55
E-post: magnus@spectratec.se
Webb: www.spectratec.se


Vattnets Hus
•  Vill du komma i form tillsammans med oss på Vattnets Hus? Teckna dig för ett årskort (bindningstid 12 månader) och få en PT timma på köpet. (Värde 695 kr)
•  Förlägg er heldagskonferens i våra fina lokaler. Vi bjuder på eftermiddagsfika för 10 personer (värde 500 kr).
Gäller för kunder i Ängelholms Näringsliv.
Kontakt: Roni Donander
Tel: 0721-689756
E-post: roni.donander@kunskapsporten.nu
Webb:  www.kunskapsporten.nu


Qvinnlig form – Träning och hälsa för kvinnor
Ring och boka tid för en personlig visning, så får du se varför så många kvinnor i och omkring Ängelholm är medlemmar hos oss!
Vi erbjuder träning och friskvård till kunder i Ängelholms Näringsliv för endast 2990:- (ord. 3375:-) alternativt 299:-/ mån
Låt oss ta hand om dig!
Tel: 070-440 61 28
E-post: qform@outlook.com
Webb: www.qform.nu


foto o grafiska byrån
Behöver ni uppdatera företagets bilder? Fotograf Jimmy Nyström erbjuder fotografering av produktbilder, personalfoto och verksamhetsbilder.
Vi kan även uppdatera hemsida och annat material med de nya bilderna.
Kunder i Ängelholms Näringsliv betalar endast 550 kr/tim (exkl moms) under första uppdraget.
Kontakt: Jimmy Nyström
Tel: 0708-16 85 86
E-post: jimmy@fotoografiskabyran.se
Webb: www.fotoografiskabyran.se


Trädgårdsakademin
Vi lär dig rita trädgårdar i 2D och 3D!
Vi ger 500 kr rabatt på kursen, ange att du är kund i Ängelholms Näringsliv i samband med sin anmälan. Läs mer här www.trga.se/digital-ritteknik
Kontakt:  Anette Åkerström
Tel: 042-13 00 20
E-post: anette.akerstrom@trga.se
Webb: http://trga.se/


Under Linden,  konferenspaket
Konferens- och mötespaket i skogen där lugnet kommer att betyda större effektivitet. Inkluderar lätt frukost,
2-rätters affärs lunch, eftermiddagsfika och kaffe/te, vatten, nötter, frukt under hela mötet. Under 2017 erbjuder vi 10% rabatt till alla Ängelholms Näringslivs kunder.
Tala om vid bokningen att du är kund i Ängelholms Näringsliv  för att erhålla rabatten.
Kontakt: Randi Svendsen eller Bent Jensen
Tel: 0431-441117
E-post: info@underlinden.se
Webb: www.underlinden.se


Swedbank
Betal- och kreditkort Mastercard Guld. Mastercard Guld passar för dig som:
– ofta betalar med kort eller handlar på nätet
– äger en bil
– vill ha extra trygghet på resan
Fyllt med förmåner och trygghetstjänster. Försäkringar för resor och varor.
Vi bjuder på årsavgiften första året. Värde 495 kr.
Kontakt: Mats Bengtsson
Tel: 0431-41 52 73
E-post: mats.bengtsson@swedbank.se
Webb:  www.swedbank.se


Brothers
Erbjudande till företag som är kunder i Ängelholms Näringsliv:
Bjud med din personal och kom till oss på Brothers i Ängelholm på en shoppingkväll. Vi erbjuder er 15% rabatt under kvällen och bjuder på tilltugg och förfriskningar.
Vi hjälper er givetvis att hitta lösningar för just er, oavsett om det är kläder för privatbruk eller om det är kläder till en företagsmässa. Minimum 3 personer. Bokas under torsdagskvällar efter förfrågan och kan eventuellt samköras med någon tjej/dam butik.
Kontakt: Tony Bornander
Tel:
073-7083667
E-post:
tony.bornander@brothers.rnb.se
Webb: www.brothers.se


Terracotta Ekonomi
Jag erbjuder skatterådgivning, rådgivning vid företagsförvärv, företagsförsäljning samt privat pensionssparande i AB till halva priset. Endast för kunder i Ängelholms Näringslivs nätverk.
Kontakt: Håkan Gribbling
Tel: 070-273 83 38
E-post: hakan@terracottaekonomi.se


Hotell Erikslund
Oavsett vad du vill med din träning, skall du känna dig välkommen till oss. Vi erbjuder olika typer av instruktörsledda pass samt gymträning. Här ska du svettas, skratta och nå ditt mål. Vi erbjuder ett träningskort, klippkort. 12 klipp för endast 1000:- (ord pris är 10 klipp för 1295:-).
Uppge att du är kund i Ängelholms Näringsliv så kan du ta del av erbjudandet.
Kontakt: Anna Bergholtz
Tel: 0431-415704
E-post: anna.bergholtz@hotellerikslund.se
Webb: www.hotellerikslund.se


Cakes of Mine
Varför inte passa på att bjuda med personalen eller ett gäng arbetskamrater/kompisar/släkt/vänner för en mysig pysselkväll/ höstenergi-kick-off till oss här på Cakes Of Mine!
Våra populära workshops brukar vara några timmar typ 9-12 där vi frossar loss bland cupcakes, frosting, strössel och modellerade figurer i sockerpasta !
Ni får fyra cupcakes per person och ni får dekorera dem hur ni vill. Jag kommer att visa lite olika tips och tricks samt hur man kan modellera enkla Toppers. Ni får också låna lite Utstickare om ni vill göra lite blommor som ni kan dekorera med pärlor och glitter innan de hamnar på cupcakesen. Ni kommer att ha helskoj!
Givetvis kan vi köra ett särskilt tema om ni vill t ex jul eller minidesserter.
Det kommer att finnas lite frukt, dryck och godis att nalla av.
Som kund i Ängelholms Näringsliv så kostar den endast 495:-/pers, ordinarie 695:-/pers.
Passa på att boka snabbt då tiderna snabbt blir fullbokade!
Kontakt: Mia och Magnus Häggblad
Tel: 0723-00 06 70
E-post: info@cakesofmine.se
Webb: www.cakesofmine.se


Galleri Pictor
Dags att smycka hemmet eller kontoret med vacker konst? Genom vårt samarbete med  hundratalet svenska och internationella konstnärer  finns det alltid mycket på Galleri Pictor i Munka Ljungby att titta på.  Utöver utställningsverksamheten har vi ett omfattande lager av målningar, grafik, konstglas och keramik av framstående, nu levande konstnärer. Vi har stor erfarenhet av och kapacitet att utsmycka kontor och offentliga lokaler och vi förmedlar även företagspresenter och medlemsutgåvor för konstföreningar.
Vi erbjuder kunder i Ängelholms Näringsliv 10 % på alla inköp.
Kontakt: Charlotte Fällman Gleisner eller Lars G Fällman
Tel: 0431-43 18 85, 0704-79 77 24
E-post: art@galleripictor.com
Webb: www.galleripictor.com


Heta arbeten
Trafikverksskolan i Ängelholm, känd för att i många år utbildat järnvägsbranschen, breddar nu utbudet. I dag erbjuder vi kursen Heta arbeten till alla företag i och runt om Ängelholm. Kursen är nödvändig för företag som arbetar med  brandfarligt arbete.
Som kund i Ängelholms Näringsliv erbjuder vi 10% rabatt när du bokar fler än 8 kursplatser vid ett och samma kurstillfälle.
Kontakt: Malin Nyman
Tel: 070-7248924
E-post: malin.nyman@trafikverket.se
Webb: www.trafikverksskolan.se


LRF Konsult
LRF Konsult utvecklar och säljer rådgivning med ett helhetsperspektiv inom ekonomi, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling till ägarledda företag. Konkret arbetar vi med redovisning, bokföring, bokslut, deklaration, skatterådgivning, men också lönetjänst, ekonomistyrning, företagsledningsfrågor och affärsutveckling.
Juristerna hos oss arbetar brett med affärsjuridiska frågor, familjerätt och ägarskifte. Hos oss möter kunder och samarbetspartners hög kompetens, ett starkt engagemang, stolta och professionella medarbetare som arbetar med kunder inom segmenten skog, lantbruk och företag. Vår rådgivning får vi landets småföretagare att växa! Som kund i Ängelholms Näringsliv erbjuder vi dig en timmes gratis rådgivning inom ett av våra tjänsteområden, ekonomi, juridik, affärsrådgivning, fastighetsförmedling. Erbjudandet gäller för bokning i Ängelholm och Helsingborg, dock ej för befintliga kunder.
Kontakt: Per Broman
Tel: 0431-418101
E-post: per.broman@lrfkonsult.se
Webb: www.lrfkonsult.se


Rögle Arenarestaurang
Vi erbjuder er som är kunder i Ängelholms Näringsliv fri tillgång till konferenslokal vid ett tillfälle för upp till 8 personer, ej matchdag.
Tel: 0431-55 89 43
E-post: info@roglebk.se
Webb: www.roglebk.se 


Lacklux
Lackering utav bil och möbler med 10% rabatt för alla företagskunder från Ängelholms Näringsliv! Fantastiskt kvalite, utfört på få dagar och för ett bättre pris. Bidrar man dessutom till att stödja oss via Facebook genom recension drar vi av en rabatt på 15% istället! Även i annat fall glädjs vi åt support på denna kanalen.
Kontakt: Emilia Deptuch
Tel: 076 277 45 36
E-post: kontor@lacklux.se
Webb: www.lacklux.se


Konferens på Ängelholm Helsingborg Airport
Starta din konferens eller möte redan på Ängelholm Helsingborg Airport. Vi har passande lokaler för allt från det lilla mötet till större arrangemang för upp till cirka 25 personer. Lokalerna är modernt utrustade, hela flygplatsen har fritt wifi och parkering ingår i konferenshyran.  Komplett konferenspaket erbjuds med förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika.
Som kund i Ängelholms Näringsliv erbjuder vi er 50% på lokalhyran.
Kontakt: Evelina Johnsson
Tel: 0431-48 45 18
E-post: theresia.lindkvist@angelholmhelsingborgairport.se
Webb: www.angelholmhelsingborgairport.se/Pa-flygplatsen/Konferens–arrangemang/


Villan Consulting
Står till tjänst med allt inom redovisning företagsekonomi! Bokföring, bokslut, fakturering/lön, deklarationer, ekonomistyrning, årsredovisning m.m
Är ni kunder i Ängelholms Näringsliv erbjuder Villan Consulting sina tjänster till det förmånliga priset av 400kr/h. Fastpris finns också som alternativ.
Kontakt: Anders Boström
Tel: 0721-630620
E-post: villanconsulting@outlook.com


VästkustFastigheter erbjuder:
Kostnadsfri muntlig försäljningsvärdering av objekt på privatmarknaden inklusive besök på platsen.
Kontakt: Henrik Gustafsson
Tel: 0431-15726
E-post: henrik.gustafsson@vfab.net

– Kostnadsfri muntlig försäljningsvärdering av kommersiella objekt typ bostadshyreshus och industrifastigheter inklusive besök på platsen i pris intervall upp till 30 miljoner.
Kontakt: Arne Gustafsson
Tel: 0431-15722
E-post: arne.gustafsson@vfab.net

Vi hjälper Er att marknadsföra lediga lokaler i ett paketpris på Blocket.se, Objektvision.se, Vastkustfastigheter.se  till en totalkostnad av 995:- +moms per objekt och månad. Startkostnad kr 1575+ moms.
Kontakt: Martin Lamberth
Tel: 0431-15700
E-post: martin.lamberth@vfab.net


Missa inga affärer i brist på personal
Uppdragsletarna Öresund ABs Jobbförmedling säkerställer skräddarsydda kostnadsfria rekryteringar! Vi har t.ex rekryterat till lagerarbete, servering, trädgårdsmästeri, skötsel av grönytor, hantverk, städ, administration och VD-poster. I vår resursbank finns sökande med mångåriga kunskaper och arbetslivserfarenheter. Vi har motiverad personal som kan börja hos er omedelbart! Uppdragsletarna ser individen och ger en personlig matchning med ert företag.
Våra erbjudanden till er som är kunder i Ängelholms Näringsliv:
• Kostnadsfri rekrytering
• Juridisk konsultation i offentlig upphandling och LAS 500 :-/timme exkl moms.
• Annonsering i tidningen Mandatum som trycks i 5000 ex.
Framsida (150mm x 38 alt. 250mm x 33) 600 :- exkl moms
Kvartssida (122 x 178mm) 1000 :- exkl. moms
Annons inne i tidningen (120mm x 80) 200:- exkl moms
Kontakt: Anna Lejon
Tel: 076- 39 32 495
E-post: kontakt@uppdragsletarna.se
Webb: www.uppdragsletarna.se


Colligent  – Tillgängliga, Effektiva och Digitala
Som kunder i Ängelholms Näringsliv har ni möjlighet att åberopa det avtal som finns mellan Colligent och Ängelholms Näringsliv.

80% av företagens kreditförluster kommer från kunder som de haft en långvarig kundrelation med!
För att säkra upp både nya kunders betalningsförmåga samt att få era befintliga kunder att prioritera just er faktura krävs det att man ser över sina rutiner. Colligent ligger i framkant när det gäller hantering av kundernas kundfordringar. Vi frigör er tid, och ni kan ägna er åt andra arbetsuppgifter och ändå samtidigt bibehålla goda kundrelationer.
· Colligent hanterar alla typer av förfallna kundfordringar men har också ett särskilt fokus på mer komplexa ärenden.
· Kvalificerade Rådgivare, specialister som anpassar processerna efter Er kravpolicy. De har en god förhandlingsvana, obeståndshantering, juridiska och affärsmässiga analyser.
· Vi har en egen rikstäckande Delgivningskår som arbetar intensivt och effektivt under en provisionsbaserad ersättningsmodell som främjar snabb delgivning.
För att minimera kundförlusterna och kredittiderna krävs en Inkassoaktör som har kunskap.
Vi kan lagstiftningen, utmaningarna och alla möjligheter till att säkra upp kassaflödet för Ert företag.
Avtalet som vi har förhandlat fram är väldigt förmånligt för er som är kunder i Ängelholms
Näringsliv.
Vi skulle gärna vilja träffa er för ett förutsättningslöst möte där vi presenterar Colligent och våra inkassotjänster.
Välkommen som framtida kund till Colligent, en del av Collector Bank!
Kontakt: Pontus Bartholdsson
Tel: 0737-12 05 85
E-post: pontus.bartholdsson@colligent.se
Webb: www.colligent.se


ÄNGELHOLMS WELLNESS CENTER
ERBJUDER SIG ATT KOMMA TILL DITT FÖRETAG OCH INFORMERA PÅ ETT INSPIRERANDE, ROLIGT OCH KOSTNADSFRITT SÄTT OM HUR VI INTE PRIORITERAR OCH SER PÅ PERSONALEN.
Maskinerna allt från datorer till bilar vi har i våra företag servas och är viktiga, men hur mycket servar vi personalen som är den viktigaste faktorn för att vi ska kunna serva maskinerna?
1. Hur man kan behöva ”besiktiga” sin kropp på ett enkelt och roligt sätt med en kroppsscanning där man får veta hur det står till med ex ben- och muskelmassa, vätske-  och fettmassa, vikt och metabolisk ålder.
2. En individuell näringsanalys om hur mycket näring man har i sin vardagsmat men hur mycket behöver man individuellt utifrån längd, vikt och kön.
3. Hur mycket bättre kroppen kan fungera med Andullationsmassage.
Medarbetarna i företaget erbjuds därefter individuella kostnadsfria genomgångar och reducerade startpriser som 10 gånger Andullationsmassage för kr 1750 mot normalt 2500 och 10% vid en månads start av kompletterande måltidsprogram och goda näringsprodukter.
Kontakt: Siggan Nyberg
Tel: 0708 98 14 11
E-post: siggan@teamnyberg.info


Hållbar idé
Har ni en idé som ni vill vidareutveckla eller en miljöfråga som ni funderar på? Det kan handla om miljömärkning, miljöledning, miljöjuridik eller kanske om att ni vill utveckla verksamheten eller en produkt i mer hållbar riktning.
Som kund i Ängelholms Näringsliv erbjuds ni ett gratis möte med oss där vi kan ge kunskap inom området och tips på hur ni kan arbeta vidare för en hållbar utveckling.
Kontakt: Anne Udd
Tel: 070-835 95 32
E-post: anne@hallbaride.se
Webb: www.hallbaride.se


Erbjudande att köpa boken ”Från Sprit Till Krus”.
Erbjudandet gäller för alla kunder i Ängelholms Näringsliv. Passa på att köpa den perfekta gåvan till Era anställda, eller Era bästa kunder, hotellrum, soffbordet, besökare osv.
Bokhandeln kommer sälja den för 345-399 kr och ni får den för 279 kr/st inkl moms (6%). Vid köp av större volymer fråga efter offert.
”Från sprit till krus är en biografisk fotobok som i motsats till vad titeln antyder inte alls handlar om skånska dryckesvanor. Ängelholms fotografen Lena Evertsson har sedan hösten 2012 sökt upp, intervjuat och fotograferat spännande och intressanta personer i samtliga de kommuner som ingår i Familjen Helsingborg.
Spriten i titeln avser ättikssprit från Perstorp. Krusen hittar vi i Höganäs och läser vi vidare i undertiteln så är ju lergöken en symbol på Evertssons hemort Ängelholm, ärtorna hittar hon i Bjuv och pärlorna avser Helsingborgs gamla varumärke Sundets Pärla. Svinen däremot är ett tillägg som är lite kul.
Elva kommuner, fjorton personligheter och en kåseriinfluerad beskrivning av de alla som Ulf Månsson levererat med skärpa och precision gör ”Från sprit till krus” till en trevlig och rolig bok som platsar överallt i det skånska samhället.”
Text både på svenska och engelska.
Kontakt: Lena Evertsson, Ateljé Lena Photography
Tel: 070-642 98 08
E-post: lena@ateljelena.se
Webb: www.ateljelena.se


Radix Kompetens erbjuder följande:
Vi hjälper företag att hitta rätt kompetens och vi hjälper våra arbetssökande deltagare att hitta jobb eller praktik.
Är du/ni i behov av personal (jobb, praktikanter el kanske sommarvikarier) så kan vi hjälpa till med att hitta den resursen.
Har du/ni inget behov av personal så erbjuder vi en timmes inspirerande föredrag om motivation och kommunikation gratis.
Kontakt: Mildred Stenberg-Falk
Tel:  076-345 76 10
E-post: mildred.stenberg-falk@radixab.se
Webb: www.radixkompetens.se


Hotel Lilton
Vi erbjuder 10% rabatt till alla Ängelholms Näringslivs kunder.
Tala om vid bokningen att du är kund i Ängelholms Näringsliv  för att erhålla rabatten.
Vi lovar att vi kommer ta väl hand om dina gäster.
Kontakt: Yvonn Nilsson/Anna-Michéle Wictorin
Tel: 0431-44 25 50
E-post: lilton@hotel-lilton.se
Webb: www.hotel-lilton.se


Tidningen Hallå Ängelholm
Erbjudande till kunder i Ängelholms Näringsliv:
Annonsera i Hallå Ängelholm och nå alla hushåll i kommunen en gång i veckan.
Köp en annons och få dubbla ytan.
Prisexempel:
Kvartssida i tidningen ordinarie pris 6 720 kronor. Blir med detta erbjudande i stället en halvsida (ordinarie pris 13 440 kr).
Erbjudandet gäller vid fyra tillfällen under ett år.
Kontakt:
Tel: 072-546 32 24
E-post: bengt@tidningenhalla.se
Webb: www.hd.se/halla/halla-angelholm/


Helsingborgs Dagblad / NÄRINGSLIV
Helsingborgs Dagblad / Näringsliv bevakar och tar upp aktuella händelser i näringslivet både lokalt och regionalt i Skåne. Näringsliv går med som bilaga (tabloid) i Helsingborgs Dagblad, Nordvästra Skånes Tidningar och Landskrona Posten = drygt 70 000 exemplar. Näringsliv ges ut 1 gng/mån, alltid på en lördag.

För kund i Ängelholms Näringsliv erbjuds annonsering:
Ert pris:         Ord.pris:
Helsida:        22 500          25 000
Halvsida:       12 500          15 000
Kvartsida         6 900          8 000
1/8-del             3 500           4 500
1/16-del           2 550           3 000
Kontakt: Stefan von Szokolay
Tel: 0702-35 61 03
E-post: stefan-von-szokolay@hd.se
Webb: www.hd.se


Hotell & Restaurang Hovs Hallar
Här upplever ni den speciella atmosfär som karaktäriserar och kännetecknar miljön i området. Närheten till vattnet och naturreservatet, klippformationerna och frihetskänslan ger er näring för kropp och själ. Vi erbjuder er som kund  i Ängelholms Näringsliv 15 % rabatt på våra konferenspaket.
Kontakt: Linda
Tel: 0431 – 44 83 70
E-post:
info@hovshallar.com
Webb: www.hovshallar.com


Riverside Hotel
Som kund i Ängelholms Näringsliv erhåller du 10% rabatt på ordinarie priser. Uppge att du är kund i Ängelholms Näringsliv för att erhålla rabatten
Kontakt: Mattias Frisk/Pia Hansson
E-post: mattias.frisk@riversidehotel.se
Tel:
0431-411002
Webb: www.riversidehotel.se