A Sustainable Tomorrow - livesändning i Ängelholm

Sveriges största digiloga hållbarhets- och framtidskonferens A SUSTAINABLE TOMORROW (AST) livesänds ut i officiella hubbar över hela landet. Precis som tidigare år har vi tillsammans skapat en Ängelholmshubb som ger oss spännande kontaktytor med det rikstäckande nätverket. Skillnaden från tidigare är att vi samarrangerar AST-hubben med FÖRETAGARDAGARNA B2B – visst kan ni också se vilka häftiga synergieffekter vi kan skapa – T I L L S A M M A N S !

TID: Fredag den 15 september, kl 08:00-15:30

PROGRAM:

08:00 Dörrarna öppnar och frukost serveras

09:00 Livesändningen startar

10:30 (ca)  Fikapaus

10:50 Livesändningen fortsätter

13:10 Livesändningen avslutas och vi bjuds på lunch

14:00 Återsamling och gruppdiskussioner utifrån förmiddagens föreläsningar

15.30 Programmet avslutas för dagen

PLATS: Best Western Plus Hus 57, Östergatan 57, Ängelholm

PRIS: Utan avgift. Dock tillämpar vi en no show-avgift på 500 kr som debiteras vid utebliven närvaro, och som sedan skänks av arrangören till välgörande ändamål.

ANMÄLAN – Anmälan till LIVESÄNDNINGEN av konferensen i Ängelholm görs via formuläret nedan. Eftersom vi har begränsat antal platser uppskattar vi att du avbokar så snart du vet om du får förhinder. Avanmälan sker genom ett mejl till: info@engelholm.com

ARRANGÖR – AST-hubb Ängelholm 2023 arrangeras av Öresundskraft tillsammans med Ängelholms Näringsliv, Rögle BK och Ängelholms Kommun.

LÄS MER >

A Sustainable Tomorrow är känt för att ha namnkunniga talare i programmet, och årets program är inget undantag. Konferensens huvudtalare i år är nämligen Linnéa Claeson (jurist och världsmästare) Fredrik Reinfeldt (rådgivare), Märtha Rehnberg (expertrådgivare inom Disruption och medgrundare av DareDisrupt) samt Johan Rockström (professor och klimatexpert, nyligen utsedd till en av de 100 mest inflytelserika personerna i världen av TIME). Läs mer om konferensens innehåll här

Förutom att hubben ger spännande föreläsningar är det också en fantastisk mötesplats mellan deltagare från både näringsliv, offentlig sektor, civilsamhälle och föreningsliv. Hubben ger deltagarna möjlighet att tillsammans fördjupa sig i ekonomisk, social och miljömässig HÅLLBARHET.

Årets konferens sätter ljuset på – DISRUPTION – och hur disruptivt tänkande kan appliceras på olika verksamheter. Disruption är ett sätt att göra saker radikalt annorlunda, det kan röra sig om detaljer eller om helheter, om affärsmodeller såväl som politik. Det disruptiva tankesättet kan appliceras på allt från inkludering till produktinnovation och har internationellt visat sig ge stor affärsnytta.

ARRANGÖR – AST-hubb Ängelholm 2023 arrangeras av Öresundskraft tillsammans med Ängelholms Näringsliv, Rögle BK och Ängelholms Kommun.

 

Anmäl är stängd till AST Hubben Ängelholm

Vill du gärna vara med? Sätt upp dig på väntelista genom att skicka ett mail med namn och företag till info@engelholm.com