ÄHLM 1803

<3 Ängelholm

I mitt jobb möter jag kärleken till Ängelholm överallt. Den finns hos er som bott här i generationer och hos er som precis kommit hit. Oavsett om perspektivet är från åsens skogiga höjd eller Skäldervikens blå djup så klappar alla våras hjärtan för vår fantastiska byggd. Det är inte skryt, det är bara det att vi som bor här har förstått, att vi är Ängelholm och Ängelholm är vi.

En speciell plats i våra hjärtan har vår stadskärna. På Stan stöter vi på gamla bekanta, handlar nått snyggt och lite gott, roar oss och umgås. I detta nummer av ÄHLM kan du läsa mer om hur vi tillsammans utvecklar denna viktiga plats som förtjänar all uppmärksamhet och omtanke.

Vi träffar vi också Carrie McNeill som med företaget Brand Attire hjälper företag och organisationer runt om i världen att profilera sig. Vi smakar på Göran Nordanders väg mot Sveriges godaste chips, får en inblick i Zmartas verksamhet och får veta allt om tvillingarna som ska föra Rögle till nya framgångar.

Ps Du har väl inte missat att anmäla dig till hela näringslivets fest den 16 november? Framgångsrika företagare vet att man firar sina framgångar. Gör det tillsammans med oss. Anmäl hela företaget på naringsliv.englholm.com. Vi ses!

Andreas Jarud Vd, Ängelholms Näringsliv AB