Marknadsför dig i ÄHLM

Magasinet ÄHLM

ÄHLM distribueras från och med våren 2016 till ca 4500 företag med postadress Ängelholm och på strategiska platser runt om i kommunen. Vill du ha fler exemplar till ditt företag finns det att hämtas hos oss.
Här kan du annonsera för att nå företag, invånare och besökare i Ängelholm.

I Magasinet ÄHLM kommer vi alltså att fokusera på lokala personer och företag men också lyfta blicken ut över Bjäre- och Kullabygden mot resten av världen med fokus på entreprenörskap och företagande. Vi kommer att undersöka ny teknik på jobbet, provköra bilar, testa weekendresmål och mycket mera. Vi kommer helt enkelt att skriva om sådant som intresserar och berör oss här i Ängelholm.  Välkommen med på en resa från en lokal mångfald av drömmar och entreprenörskap till världen bortom vårt eget lilla paradis.

Det är något särskilt med att hålla ett hederligt magasin i handen. Känslan som uppstår av att bläddra lite snabbt fram och tillbaka bland sidorna för att sedan ge sig i kast med innehållet i egen takt och ordning ger en extra dimension som är svår att skapa i våra Facebook, Twitter och Snapchatflöden.

Just den där extra dimensionen vill vi som står bakom Magsinet ÄHLM fånga. I en tid av sekundsnabba globala flöden känns det angeläget att kunna föra fram, visa upp och berätta om människorna i vår vardag. Om deras drömmar, ambitioner och visioner.

Kontakta Mark Magnusson på mark@spenner.se eller 0761-84 24 00

Entreprenörer
Visst är det något alldeles särskilt med människor som inte ”bara” har en massa fantastiska idéer, utan också förverkligar dem. Människor som drivs av sin passion, av önskan att förbättra världen, av att ge nytta till andra och samtidigt utvecklas själv. Vi känner igen dem på deras förmåga att efter att ha övertygat sig själva också få med sig oss andra. Gemensamt för dem alla är fokus, hårt arbete och övertygelsen om att det går. Det fantastiska är att ett entrepreöriellt förhållningssätt inte är en gen som du antingen fötts med eller inte. Alla är entreprenörer innerst inne. Beviset på detta får jag varje gång jag träffar barn. Våra barn begränsas nämligen inte av allt vi vuxna bestämt är för svårt eller rent av omöjligt. Vi kan alla gå till oss själva. Fundera på vad vi kan göra bättre än andra, träna på dessa färdigheter och börja leva entrepreöriellt. I en anställning, ideellt på fritiden eller som företagare.

I detta nummer av ÄHLM får vi bland annat möta några som redan tagit steget. Entreprenörer som just i detta nu förbättrar världen beväpnade med ost och delikatesser, episk gamingmusik, de skönaste möblerna, den bästa hotellupplevelsen och drivkraften att ge tillbaka till samhället.

Hatten av till er alla, ni som redan börjat och ni som ännu inte kommit igång!

Andreas Jarud
Vd, Ängelholms Näringsliv AB
Här kan du läsa årets fjärde och sista nummer

 

Get digital or die trying

Grattis! Du och alla vi andra lever i en tid som framtidens historieskrivare sannolikt kommer att jämföra med den industriella revolutionen. Drygt tvåhundrafyrtio år efter att Ned Ludd i desperation slog sönder den där arbetslöshetsskapande strumptillverkningsmaskinen i fabriken Leicestershire är vi i full fart på väg in i nästa stora globala världsskifte. Denna totala strukturomställning av våra invanda levnads- och konsumtionsmönster kommer att innebära fantastiska affärsmöjligheter men också otroliga utmaningar de kommande åren. Olikt de arbetare och bönder som i det tidiga 1800-talets England drogs med i ”ludditrörelsen”, har vi idag tillgång till alla nödvändiga verktyg som behövs för att klara av detta skifte. Utmaningen är att förmå att bryta våra invanda mönster och beteenden. Insikten att affärsmodellen som varit så framgångsrik i generationer måhända inte klarar 10 år till är inte helt enkel att ta till sig, men nödvändig.
Här kan du läsa årets tredje nummer