Webinarie: Förbättra din hemsida för att få fler bokningar

Hur nöjd är du med din hemsida? Ingen hemsida är ju perfekt, men de allra flesta hemsidor skulle kunna förbättras för att bli mer säljande. Du får med dig en checklista med 23 punkter så att du själv kan göra förbättringar på din hemsida för att få fler bokningar.

Under den här föreläsningen kommer Marcus Eldh från WildSweden att dela med sig av konkreta tips för att förbättra din hemsida. Efter webbinariet svarar Marcus på de frågor som ställs i chatten.

Datum: 30/11
Tid: kl 10-11.30
Anmälan: klicka här!
Kostnadsfritt. Digitalt via Teams. Möteslänk skickas till e-postadressen du uppger vid anmälan.

Syfte: Vi vill inspirera deltagarna att våga berätta historier på ett naturligt sätt genomgående i hela verksamheten för att få nöjdare gäster och för att locka fler att boka.
För vem? Den här workshopen vänder sig till dig som har intresse av eller arbetar inom besöksnäringen. Oavsett om du driver ett aktivitetsföretag eller en boendeanläggning är din hemsida ett viktigt verktyg för att både inspirera och informera och därigenom leda till fler bokningar.

Välkommen!

Arrangör: Leader-projekt Destination Rönne å och Ringsjön.
Webbinariet kan genomföras tack vare finansiering från Europeiska Jordbruksfonden för Landsbygdsutveckling, Familjen Helsingborg och de medverkande kommunerna Eslöv, Hörby, Höör, Klippan, Åstorp och Ängelholm.

Länk till hemsida WildSweden: https://www.wildsweden.se/
Foto Jacob Wallin