TILLVÄXTDAGEN 2022

Den 18 november är det dags för årets Tillväxtdag. Vi ser fram emot att samla näringslivet i Ängelholm för att skapa tillväxt och samla på oss klokheter. En träff fylld av inspiration, kunskap och nätverkande. Vi kommer bland annat få möjligheten att lyssna på:

Olof Manner Senior Advisor på Swedbank. Olof har mer än 30 års erfarenhet inom finansmarknaden och har arbetat 25 år på Öhmans Fondkommission i olika befattningar, bland annat som räntechef och vice vd. Olof sitter med i Dagens Industri Skuggdirektion och är även finanskrönikör i Affärsvärlden. Olof kommer ge sin målande bild av det ekonomiska läget och sin spännande omvärldsanalys.

LUNCH-snack 

Torsten Jansson är grundare och huvudägare av New Wave Group AB. Torsten startade sitt bolag i sina föräldrars källare i Dingle. Även Glasbruken Orrefors Kosta Boda (OKB) ingår sedan 2005 i New Wave Group. 2011 mottog Torsten Jansson Kungliga Patriotiska Sällskapets Näringslivsmedaljför framgångsrikt entreprenörskap, som bidragit till svenskt näringslivs utveckling.

Datum: 18 november
Tid: 11- 13.30, lunch ingår.
Plats:  Hus57 Ängelholm
Talare: Se ovan
OSA: Senast den 10 november. Anmälningslänk kommer inom kort! 

Arrangörer: Swedbank Ängelholm och Ängelholms Näringsliv AB

Varmt välkommen