Kvällsföreläsning – Starkare ut ur krisen

Tillhör du dem som tvingats in i nya arbetsförhållanden i samband med Corona-krisen?
Kanske har du fått mer att göra eller tvärt om mindre. Kan hända att du behöver arbeta mer på distans och troligtvis har du behövt göra andra saker än vad du är van vid.
I princip alla har vi snabbt behövt ställa om såväl våra verksamheter som arbetssätt. Det visar sig att, trots att det till stor del varit extremt svårt och prövande, så har det kommit många fördelar ur dessa påtvingade förändringar. Exempelvis frigör vi mycket tid då vi inte reser lika mycket i arbetet och vi blir friare att själva planera vår dag. Samtidigt ställer omställningarna enormt höga krav på oss som individer. Krav på att själv kunna sätta gränser och leda oss själva i den tid vi lever.

Under denna kvällsföreläsning hjälper Anna oss att reda ut vad som krävs för att vi ska kunna optimera fördelarna av flexibla arbetssätt och distansarbete. Hur vi kan lägga upp vårt arbete på ett smart sätt, hur vi skapar bra digitala möten samt för vilka ändamål vi faktiskt bör träffas på riktigt och varför. Hur vi som olika individer kan tänka för att säkerställa att vi under gränslösa arbetsförhållanden inte bara presterar utan också mår bra och håller länge.
Denna kväll blir som en kick-off för att samla inspiration och kraft för att starta upp oss själva inför en alldeles ovanligt bra höst!
Ta med kollegorna och låt er inspireras!

Sagt om Anna:
”Anna är en energifylld inspiratör med förmåga att påverka på djupet.”
Petra Segerdahl, Verahill 2020.

P.S Vill ni boka Anna för ett anpassat upplägg, kontakta henne direkt: anna.zetterberg@motive.se

Ordinarie pris: 995 kr / deltagare (exkl. moms) Kaffe/te ingår.
50% rabatt! Gäller för anmälningar senast 30 juli

 

Ängelholm: HUS57 den 25 aug. kl. 17:00-19:00.          

Annas böcker ingår!

”MER ÄN HJÄRNA! Jobba smart och må bra” och ”STRESSA GÄRNA – Gör stressen till en positiv kraft”

Anmälan senast 14 aug:  anna.zetterberg@motive.se
Läs mer

 

Anna Zetterberg är prestations- och motivationskonsult. Hennes expertis är att hon sätter in dagens arbetsmiljöutmaningar i ett neurobiologiskt sammanhang vilket uppskattas mycket av hennes klienter.

Annas första bok ”Mer än hjärna! Jobba smart och må bra” kom 2015 och släpptes 2018 i en uppdaterad pocketupplaga. 2019 släpptes den andra boken ”Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft”.

Boka gärna Anna för en anpassad utbildning på plats hos er!

www.motive.se