Sopplunch 28 jan – Inställt

Enligt de fortsatta riktlinjerna så kan vi dessvärre inte arrangera nätverksträffar för närvarande. Vi måste dessvärre ställa in vår Sopplunch den 28 jan på Hotell Erikslund.

Passa på att se våra fem olika Digitala Soppluncher på vår Youtubekanal!

Håll ut och var rädda om varandra!

Populär soppa stärker företagsklimatet!
Ängelholms Näringsliv bjuder in dig till Sopplunch. Möt personer från andra företag, politiker och kommunala tjänstpersoner på ett trevligt och avslappnat sätt.

Vår idé är enkel. Vi vill ge dig möjlighet att träffa duktiga företagare, kollegor eller samarbetspartners på ett trivsamt sätt. Vårt mål är att bidra till ett starkt företagsklimat i området. Dessutom kanske du får med dig en bra idé för framtiden.

Tema: Vi återkommer.

Hjärtligt välkomna.

Även:
3-vligt att träffas
3 företag får
3 minuter att presentera sig på, per sopplunch. Bokas i förväg!
11.30-11.45 mingel
11.45-12.15 soppservering öppnar med soppa
12:15-12.30 3-vligt att träffas
12.30-13:15 föredrag

Var: Hotell Erikslund
Åstorpsvägen 15, 262 96 ÄNGELHOLM

Pris:
Kunder i Ängelholms Näringsliv – kostnadsfritt
Icke kunder 125 :- ink moms

Våra Soppluncher har blivit så populära att vi behöver begränsa antalet deltagare till två per företag och i rådande pandemi måste vi även begränsa antalet gäster till 50 personer.
Vi kommer att coronasäkra evenemanget och det kommer finnas möjlighet till handsprit och vi kommer att placera stolarna med avstånd. Och som vanligt…känner ni inte er fullt friska? Då ber vi er stanna hemma.  Vi tillämpar en No Show-avgift vid utebliven närvaro på 150 kr ex. moms.

Anmäl dig via formuläret senast 26 jan.
Ev avanmälan görs via info@engelholm.com