JOBB24

– EN MÄSSA FÖR JOBB OCH UTBILDNING! 

JOBB24 är en mötesplats där ni som arbetsgivare får möjlighet att presentera era verksamheter och attrahera nya medarbetare, och ni som är utbildningsanordnare kan berätta om era utbildningar för att attrahera nya studenter. 

 

UTSTÄLLARNA > 

  • Jobb24 vänder sig till verksamheter som har ett aktuellt rekryteringsbehov, där det finns tjänster att söka. Rekryteringsbehovet kan innebära tillsvidareanställningar, tidsbegränsade anställningar, vikariat och sommarjobb.
  • Nytt för denna gång är att vi mer tydligt även bjuder in verksamheter som arrangerar utbildningar, t.ex. yrkeshögskolor, folkhögskolor, högskolor och Komvux.

BESÖKARNA >

Besökarna på mässan söker nya vägar framåt i form av jobb och/eller utbildning och vill lära känna företag, branscher och vilka möjligheter det finns med studier. 

Läs mer om Jobb24 > JOBB24 – en mässa för jobb och utbildning


När: Torsdag den 8 februari 2024
Var: Catena Arena Ängelholm
Öppettider för besökare: Kl 14:00-17:00
Inflytt för utställare:  Kl 10:30-12:30
Samling för utställare: Kl 12.30 -13.30 samlar vi alla utställare på våning 4 för att sprida inspiration och energi inför att vi öppnar dörrarna för alla besökare!
Lunch: Det finns möjlighet att äta lunch i arenarestaurangen som är öppen mellan kl 11:00-14:00.
Anmälan: Anmäl er genom att fylla i era uppgifter i formuläret på denna sida. Anmälan är öppen så länge det finns utställarplatser kvar, dock som längst till den 15 januari 2024. Anmälan är bindande.
Utställaravgift: Utställaravgiften är 500 kr ex moms. I priset ingår utställaryta, wifi och ett ståbord. Fakturering sker i januari och faktura skickas till den fakturaadress ni anger i er anmälan.


Arrangör: Jobb24 är ett samarrangemang mellan Ängelholms kommun/Arbetsmarknadsenheten, Rögle BK och Ängelholms Näringsliv 

Kontakt: Vid frågor går det bra att kontakta Marit Jensen (Arbetsmarknadsenheten): Marit.Jensen@engelholm.se eller Helena Ring (Ängelholms Näringsliv): Helena.Ring@engelholm.com

Anmäl din verksamhet till JOBB24

    Kontaktuppgifter


    Faktureringsuppgifter


    Önskar ni tillgång till el vid er monter?
    Vilken beskrivning passar in på dig?