Information om projekt Destination Rönne å och Ringsjön

Ängelholm tillsammans med kommunerna Eslöv, Hörby, Höör, Klippan och Åstorp arbetar med ett gemensamt destinationsprojekt – Destination Rönne å och Ringsjön. Destinationen ska bli en självklar plats för naturturism och upplevelser. Nu bjuder projektorganisationen in till en uppdatering om projektet. Vad har gjorts sedan starten i mars år 2022 och vad återstår att göra fram till mars 2024 när projekttiden löper ut?

Välkommen på ett digitalt möte för information om projektet!

Datum: 2023-10-03

Tid: kl 12.00-12.45

Anmäl dig här!

Microsoft Teams-möte, livesändning. En länk för att ansluta till mötet skickas till den e-postadress du anger i anmälningsformuläret.

Kika in på destinationens webbplats ronnearingsjon.se här!

 

Bakgrund och mötets syfte

Projektidén för Destination Rönne å och Ringsjön är att skapa en destination för naturturism och upplevelser och är ett samarbete mellan kommunerna Eslöv, Hörby, Höör, Klippan, Åstorp och Ängelholm. Projektet är en fortsättning på Naturturism Rönne å och Ringsjön – en förstudie, som har bedrivits 2019-2022.

Under projekttiden 2022-2024 ska bl a besöksplatser identifieras och skyltas upp, en webbplats och en interaktiv karta ska tas fram och ett hållbarhetskoncept ska utvecklas. Utöver detta ska även en fototävling för amatörfotografer med efterföljande utställning arrangeras.

Några av de önskade effekterna är att företag inom besöksnäringen ska få en chans att utveckla sina samarbeten och bredda sitt utbud, eller helt enkelt inspireras och få kunskap för att bli ännu bättre på det som görs idag. För dig som företagare kanske kan det även leda till en säsongsförlängning och en möjlighet att nyanställa?

För att vi ska kunna driva projektet så att företag och föreningar gynnas är ditt engagemang, din kunskap och dina önskemål viktiga, så ta chansen att få veta mer om vad projektet innebär.

Välkommen på ett digitalt möte där vi berättar mer om projekt Destination Rönne å och Ringsjön!

Hälsar projektledare Malin Tan med kollegor
www.ronnearingsjon.se

 

Projekt Destination Rönne å och Ringsjön är ett projekt inom Leader Nordvästra Skåne med Öresund med finansiering från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling, Familjen Helsingborg och de medverkande kommunerna Ängelholm, Åstorp, Klippan, Höör, Hörby och Eslöv. Läs mer om projekt Destination Rönne å och Ringsjön här.