Fotoworkshop med Anders Henriksson

Du behöver inte resa långt för att fotografera spännande växter, djur och landskap. Det finns nästan alltid inspirerande motiv på promenadavstånd från den egna bostaden. Under denna workshop får du tips om hur man kan skapa variationsrika naturbilder i sina hemmamarker. Det handlar både om val av motiv och om bildernas uttryck. Workshopen startar med en kort bildvisning med motivexempel och en diskussion om bland annat komposition, ljus och bakgrund. Därefter utnyttjar vi närheten till Rönne å. Vi tar en kort promenad till ån för gemensam fotografering, antingen med systemkamera eller mobil. Denna workshop kräver inga förkunskaper.

Anders Henriksson har arbetat med text och bild på heltid sedan 1999 då han startade företaget Picta Natura tillsammans med sin fru. År 2009 blev han invald i Naturfotograferna. Nyligen fick Anders utmärkelsen ”Årets rikare trädgård år 2023” efter att ha fotograferat 1400 vilda arter i sin trädgård i Jonstorp.

DATUM: 30 september
TID: kl 10.30 – 12.30
PLATS: Stadsbiblioteket Ängelholm

Denna workshop är en del av Leaderprojektet Destination Rönne å och Ringsjön. Projektet är ett LEADER-projekt med stöd av Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling. 

Anmälda
Namn Företag
Iréne Gustavsson Ängelholms kommun Grundskola
Nellie Gustavsson Exakta foto Kundtjänst
Lukas Landgren Niblr Malmö
Marjan Huiskes
Christina Samuelsson
Christina Samuelsson
Bo Moberg
Johnny Petersen
dennis lund
pytte petersen
Tima Bergström
Emilia Andersson Bergström

Anmälan

Detta evenemang kräver anmälan, det gör du enklast genom att fylla i detta formulär!


Mer information >>