ANMÄLAN UTSTÄLLARE Företagardagarna B2B

Nyhet!
FÖRETAGARDAGARNA BYTER KOSTYM till STRICTLY BUSINESS

Utställarplatserna släpps här den 7 april 2022!

I september  är det nypremiär för ett av nordvästra Skånes största näringslivsevent, Företagardagarna. Denna gång gör Ängelholms Näringsliv en ännu tydligare fokusering på företag, då eventet blir Företagardagarna B2B.

Det är med stor glädje Ängelholms Näringsliv idag meddelar att Företagardagarna byter kostym, för att 2022 bli ett renodlat B2B-event. Mässan får nypremiär den 1-2 september på BW Plus Hus 57 i Ängelholm. Syftet med Företagardagarna B2B är att kontakter och relationer som skapas under mässan ska ge stor affärsnytta både på lång och kort sikt, både innanför och utanför kommungränsen.

Utställare ges möjlighet att presentera sitt företag, ta del utav andras verksamheter, hitta spännande samarbeten och nya leverantörsupplägg. Besökare ges möjlighet att ta del av ett hundratal utställare, mässerbjudande, företagspresentationer, upplevelser och inspiration.

Företagardagarna B2B kommer att erbjuda föreläsningar, nätverkande och nya affärer. Priset till Årets Företag, Årets Företagare, Årets Entreprenör och Årets UF delas ut på Företagardagarna B2B.

Datum: 1 – 2 september 2022
Öppettider: 1 september 10.00-16.00, 2 september 10.00-14.00
Adress: BW Plus Hus 57 Östergatan i Ängelholm

Samarbetspartners till Företagardagarna är: Börjessons BilSEB, HandelsbankenSwedbank och Nordea 

Hall 1: Priset 4500 kronor/företag ex moms
Det ingår ståbord, fri wi-fi, AfterMäss för 2 personer, Business Breakfast för 1 personer och samtliga föreläsningar.

 Hall 2: Priset 3500 kronor/företag ex moms
Det ingår ståbord, fri wi-fi, AfterMäss för 2 personer, Business Breakfast för 1 personer och samtliga föreläsningar

*Vi känner oss trygga i att kunna organisera besöksflödet på mässan utifrån då gällande restriktioner och ser handhavandet av eventuella vaccinationspass, slottider mm som både realistiska och genomförbara.

Ängelholms Näringsliv AB
Kontakt projektledning