Föreläsning – Johanna Hemming

FÖRETAGARDAGARNA
Kostnadsfri föreläsning

Föreläsningen presenteras utav Familjen Helsingborg
Familjen Helsingborg är människor som möts, platser som stimulerar och sammanhang som utvecklar. Här växer både människor och företag. Känslan skapar Familjen Helsingborg. Vi är: Bjuv Båstad Helsingborg Höganäs Klippan Landskrona Perstorp Svalöv Åstorp Ängelholm Örkelljunga

Föreläsare: Johanna Hemming-Hamberg
Plats: Lindab Arena 2 vån i Hall A
Tid: 10.30-11.00
Datum: 10 maj
OSA: Först till kvarn

——————————————–
”Varumärkets kommersiella kraft.”
Johanna Hemming-Hamberg arbetar som kommunikationschef på SHL, Svenska Hockeyligan AB. I juni 2013 bytte Elitserien namn till SHL. Följ med på Johannas spännande föreläsning om varumärkets kommersiella krafter och transformation från Elitserien fram till dagens etablerade namn SHL.

SHL är högsta ishockeyligans moderskepp. Ett varumärke många relaterar till, tycker till om och känner igen sig i. SHL företräder ishockeyföreningarna,  tillvaratar deras gemensamma sportsliga och kommersiella intressen och hanterar bland annat radio- och TV-rättigheter samt ett antal för klubbarna gemensamma huvudsponsorskap.

SHL.se är en av Sveriges stora sportsajter som genom det nära samarbetet med klubbarna i SHL är landets mest heltäckande informationskälla om SHL. Tillsammans utgör SHL:s 15 hemsidor. SHL-klubbarnas hemsidor utgör en stark aktör i mediasverige.

 

 

 

Anmälda
Namn Företag
Peter Johnsson Korpen Engelaholm
Jessica Skyllerstedt Humana
Jonas Fröjd Mindkicker
Lotta Larsson L8Larsson
Marcus Nyrén marcus.nyren@bjuv.se
Kate Paulsson Ängelholms gymnasieskola
Sara Hagström Kunskapsporten Ängelholm AB
Bodil Nordkvist Friskis&Svettis Ängelholm

Anmälan

Detta evenemang kräver anmälan, det gör du enklast genom att fylla i detta formulär!


Mer information >>